Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
00:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Без паніки: в Дніпрі ліквідують шахово-шашковий клуб ім. І. Уріх

Без паніки: в Дніпрі ліквідують шахово-шашковий клуб ім. І. Уріх

На сайті Дніпровської міської ради було опубліковано проєкт рішення про ліквідацію комунального підприємства «Міський шахово-шашковий клуб ім. Й. Уріха», як юридичної особи.

Без паніки! Направленість діяльності приміщення не зміниться, оскільки воно передається на баланс Комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа №9 ім. міжнародного гросмейстера О. С. Мороза" ДМР.

Фінансування витрат на утримання клубу, проведення змагань за поданням федерацій здійснювалось за бюджетні кошти.

Незважаючи на зміни балансоутримувача, семінари та лекції, змагання міського, обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів, як і раніше будуть проводитись на базі шахово-шашкового клубу, підтримуватись та забезпечуватись міською радою і дитячо-юнацькою спортивною школою № 9 , на балансі якої буде перебувати приміщення.

Економія витрат після закриття юридичної особи буде спрямована на розвиток, проведення змагань з шахів та шашок у місті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (03.02.21 16:03): Лично не был знаком с человеком, чьё имя носило КП горсовета, скорее всего достойный уважения и почетания, но учитывая сложную ситуацию со средствами в городском бюджете, разумнее перенаправить их на здравоохранение и социальную помощь. В своё время не спасли ФК Днепр, хотя горсовет мог приложить усилия. А теперь, когда пандемия, падает экономика и демографический кризис - это уже вопрос выживания города и страны. Будут лучше времена, тогда поиграем и шахматы, и в футбол. Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (03.02.21 12:28): правильное решение!!!
см. новость ниже - стриптиз в музее!! Всецело поддерживаем!!!

С- (сарказм)
Відповісти | З цитатою
Сергей  (03.02.21 11:36): А кто такой Урих? Я в википедии нашел одного, да и тот - американский актер Відповісти | З цитатою
Блондинка  (03.02.21 10:15): Правельно! Нужна ваабще закрыть этат клуб, он нечему палезному дитей не учит. И аткрыть клуб Тик-Тока! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті