Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі відвідувач ресторану відкрив прицільну стрілянину по оточуючим

У Кривому Розі відвідувач ресторану відкрив прицільну стрілянину по оточуючим

Учаснику стрілянини в одному з ресторанів Кривого Рогу повідомлено про підозру у вчиненні хуліганських дій.

Дніпропетровською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом хуліганських дій у розважальному закладі Кривого Рогу (ч.4 ст.296 КК України).

Так, на початку серпня 2020 року між молодими людьми, що у нічний час відпочивали у готельно-ресторанному комплексі, виник конфлікт, під час якого один з учасників дістав пістолет калібру 9 мм та почав вести прицільну стрільбу в оточуючих. Натомість інший відвідувач, скориставшись наявною при собі зброєю, здійснив декілька пострілів у бік нападника. В результаті таких дій чоловікові, що знаходився поруч, спричинено вогнепальне поранення черева та передпліччя.

Наразі одному з учасників стрілянини повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства (ч.4 ст.296 КК України), вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відносно інших – слідчі дії тривають.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Василий  (30.09.20 23:58): Какой дегенерат писал статью?! Конфликт между двумя и в результате - огонь по окружающим? Вести прицельную стрельбу - и ни в кого не попасть? Огонь вели двое, а претензии - лишь к одному? Відповісти | З цитатою
бывалый  (30.09.20 20:53): В кафе или ресторан заглянули перекусить добропорядочные посетители. тут все ясно. Не ясно дальше, у одно из них с собой был АК, не мешал ли он проходу в ресторан. Повздорили, чего не бывает, один достает ПМ и начинает палить по окружающим. Вопрос не слепой ли это стрелок, так как никто не убит. Второй вспоминает про АК и тоже начинает палить.Приезжает полиция, собирает гильзы и журит хулиганов. Фантасмагория. Відповісти | З цитатою
Бегуны  (30.09.20 17:28): проснулись. К в старые добрые времена Відповісти | З цитатою
Мимо проходил  (30.09.20 17:06): Я себе хулиганство по-другому представлял... Відповісти | З цитатою
BAAD  (30.09.20 14:20): Выстрел из огнестрела по человеку это хулиганство??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті