Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпрОДА підписали меморандум про співпрацю щодо будівництва аеропорту

У ДніпрОДА підписали меморандум про співпрацю щодо будівництва аеропорту

Меморандум про співпрацю підписали Дніпропетровська ОДА, «Дніпроавіа», «НС-Дніпро» та «Фінінпро» – установи та компанії, які задіяні у процесі землевідведення під будівництво майбутнього аеропорту.

Він допоможе працювати більш оперативно. В строк вирішені земельні питання дозволять вчасно розпочати будівництво.

«Дніпропетровська ОДА передала 198 га землі у постійне користування ДП «Фінінпро», яке розпоряджається коштами на будівництво злітно-посадкової смуги. Нині команда продовжує роботу над оформленням решти документів із землевідведення. Установи та компанії, які задіяні у цьому процесі, підписали меморандум про співпрацю. Діємо разом та злагоджено, аби розпочати зводити аеропорт вже у 2020-му», – повідомив голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко.
Зокрема, кілька ділянок, на яких розгорнеться будівництво, перебувають у користуванні «Дніпроавіа». Після оформлення необхідних документів, землю мають передати «Фінінпро» та компанії «НС-Дніпро», яка зводитиме термінал.

Міжнародний аеропорт на Дніпропетровщині збудують на умовах державно-приватного партнерства. Злітно-посадкову смугу довжиною 3200 м, з сучасною навігаційною та світлосигнальною системами, зведуть коштом держави. За новий міжнародний термінал та VIP-термінал у єдиному комплексі відповідає інвестор – українська промислово-фінансова група DCH.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Да уж  (10.06.20 14:32): Однозначно расписали распил мани. Відповісти | З цитатою
Беня.  (10.06.20 14:21): Пойдем кофе попьем все равно он будет мой. Відповісти | З цитатою
тополь  (10.06.20 14:06): очередная туфта от зеленых
а по факту отдали Бене не только терминал, но и взлетную полосу
Відповісти | З цитатою
користування  (10.06.20 13:45): землею бєніною фірмою це ж не власність, як тут скавчали бєніни посіпаки.. тому Ж і були ВИМУШЕНІ посміхатися під час ЗАКОННОГО ПРИПИНЕННЯ "угоди про користування землею".. А як же ж бєня та його мішпуха впиралися... та все минає.. от і бєня з "начальніка України" поступово стає тим хто і був - злодюжкою та шлємазлом Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті