Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
00:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ми тут заради вас, – енергетики ДТЕК Придніпровської ТЕС

|«« «« »» »»|

Енергетики ДТЕК Придніпровської ТЕС заступили на двотижневу вахту. Весь цей час вони проведуть в ізольованому режимі. Вони тимчасово залишили свої родини, аби електроенергія стабільно надходила на заводи медичних препаратів, у лабораторії, лікарні та інші об ' єкти інфраструктури.

Задля комфорту співробітників на Придніпровській ТЕС створені всі умови. Є кімнати відпочинку Щодня їм привозять чотириразове харчування, в меню якого враховуються побажання працівників.

Враховано і дозвілля. До послуг енергетиків вайфай-доступ в мережу Інтернет, настільні ігри, спортивне знарядя. Хтось віддає перевагу шахам, а дехто – іншим видам спорту: турніку чи настільному тенісу.

Лікарі станції щодня проводять медогляд, перевіряють тиск і температуру. В разі ознак коронавірусної хвороби працівника буде переміщено до спеціального боксу, а потім йому нададуть допомогу в інфекційній лікарні.

Всі працівники забезпечені масками класу ffp -2. Компа нія ДТЕК купила саме такі засоби захисту, адже на думку експертів, вони можуть захистити від вірусу у багатьох випадках. Їх можна використовувати 6-8 годин поспіль.

«Ще ніколи так довго не знаходились на станції. Розуміємо всю важливість цієї ситуації: Україні постійно потрібна електроенергія, а генерації – здорові енергетики. Саме тому ми пішли на таку вахту, аби не допустити потрапляння інфекції до нас у колектив. Так, сумуємо за рідними, але постійно з ними на зв'язку, вони розуміють наш вибір і підтримують нас», – поділився провідний інженер котлотурбінного цеху ДТЕК Придніпровської ТЕС Олександр Науменко.

Енергетики Придніпровської ТЕС передають вітання з ізоляції та просять усіх залишатися вдома. А ще – нагадують про необхідність частіше мити руки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті