Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
16:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Лікарня Мечникова готується рятувати хворих на коронавірус

|«« «« »» »»|

Наш "старий новий", історично-героїчно-терапевтичний корпус, пам'ятка архітектури національного рівня, гордість і візитівка лікарні Мечникова, знов отримує наказ на порятунок життів. Сьогодні його оголосив керівник охорони здоров'я області Валерій Сердюк.

В стінах, де Микола Пирогов рятував поранених героїв Севастополя, планується створити сучасну госпітальну базу для рятування найтяжчих пацієнтів з коронавірусною інфекцією, розповів заступник головного лікаря ОБМ Юрій Скребець.

Директор департамента разом зі своєю командою та нами провів ретельну інспекцію всіх приміщень. Палати інтенсивної терапії з можливістю подачи кисню високого тиску. Функціональні ліжка. Ліфт для лежачих пацієнтів, незважаючи на поважний вік, в абсолютно робочому стані. Загалом, корпус в ідеальному стані, енергетика позитивна, аура налаштовує на одужання))).

"В п'ятницю ми з Сергієм Риженком попередньо обговорювали питання мечниківської госпітальної бази з Міністром" - розповів Валерій Миколайович - "лікарню Мечникова визначено оптимальним варіантом, який дійсно здатний рятувати життя. Робота мечниківців під час епідемії Н1N1 у 2009 році також це довела. Та й досягнення лікарів протягом шести років війни ні в кого не викликають сумніву. Негайно представляю питання створення госпітальної бази на розгляд Губернатора. Не можна гаяти часу! Врятували три тисячі поранених, здолаємо й коронавірус" - сказав на прощання.

Дякуємо за довіру. Усвідомлюємо, яку відповідальність беремо на себе. Тому в команди працюючих з цими пацієнтами набираємо лише за власним бажанням. Жодного примусу: це робота для закоханих в медицину. Для тих, кому Любов, Милосердя, та Професійна Честь - не пафосні набори літер.

Залишилося зовсім небагато: дайте ще трохи апаратів ШВЛ, кисневих концентраторів і деякого обладнання, а також засобів захисту, ліків і всього, що попросимо))). І ми готові на все!

Gorod.dp.ua на Facebook.


В пульмонологическом  (06.04.20 16:42): отделении действительно хорошие опытные врачи и заботливый мед.персонал, чего не скажешь за аллергологическое!!! Мало того, что врачи - хамы и подлецы, так ещё и с учка - старшая медсестра качает деньги с пациентов, а заведующий её "крышует". Відповісти | З цитатою
Наталья  (01.04.20 10:05): Лечила пневмонию в пульмонологическом отделении. Медики - проффесионалы и прекрасные люди. Будьте все здоровы. Низкий вам поклон от благодарных пациентов. Відповісти | З цитатою
Пролетарий  (23.03.20 23:42): А их уже так много? В том году умерло 40 тысяч от туберкулеза и что-то ничего не выделили! Видимо выделитель не работал))) А тут эвоно как)) Ню ню... Відповісти | З цитатою
Пирогов  (23.03.20 20:42): Не было меня там. Я в другом месте оперировал, но там Рыженко не хозяин поэтому упоминать не будут Відповісти | З цитатою
Нуэтоваще  (23.03.20 18:12): Корпус есть, больных нет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
артем  (23.03.20 17:16): самый лучший корпус больницы Мечникова Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті