Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровська область: рятувальники долають наслідки негоди

|«« «« »» »»|

У Дніпропетровській області за ніч рятувальники звільнили 37 автомобілів і прибрали 18 повалених дерев.

5-го лютого внаслідок ускладнення погодних умов (сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, пориви вітру, хуртовина) на території Дніпропетровської області сталося:

- відключення електропостачання – за інформацією ДТЕК «Дніпровські електромережі» без електропостачання близько 80 населених пунктів. Кількість відключених населених пунктів постійно змінюється. Аварійними бригадами електропостачальної компанії організовані відновлювальні роботи;

- погодні умови: середня температура по області – від 0о до 3о морозу, вітер до 11м/с, без опадів (висота снігу до 7см);

- стан доріг: за інформацією ДП «Дніпропетровський облавтодор» на автошлях області працює 122 одиниць техніки, 122 чоловік. Затримки руху транспорту немає;

- надання допомоги: підрозділами Головного управління ДСНС у області здійснено 17 виїздів для надання допомоги водіям, чиї транспортні засоби в результаті погодних умов не в змозі самостійно здійснювати рух. Всього витягнуто 37 автомобілів, з них: 29 вантажних автомобілів, 7 легкових автомобілів, 1 автомобіль ШМД. Врятовано 49 осіб. Для прибирання дерев здійснено 24 виїзди. Прибрано та розпиляні 18 дерев, які впали та створювали небезпеку для людей.

Для ліквідації наслідків негоди від залучено 34 одиниці техніки та 136 чоловік особового складу Головного управління ДСНС України в області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті