Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському відбувся Х Всеукраїнський боксерський турнір пам`яті В.П.Кургузова

У Кам`янському відбувся Х Всеукраїнський боксерський турнір пам`яті В.П.Кургузова

З 23 по 25 січня за підтримки міського голови Андрія Білоусова та президента Кам’янської федерації боксу Костянтина Сауся на рингу Кам’янської «Академії боксу» пройшов ювілейний X Всеукраїнський боксерський турнір пам’яті Володимира Прокоповича Кургузова.

Загалом у турнірі взяли участь 160 боксерів вікової групи 2006/2007 та 2008/2009 років народження з Бердянська, Дніпра, Кривого Рогу, Вільногірська, Запоріжжя, Нікополя, Орєхово, Покровського, Тернівки, Кам’янського.

На рахунку наших земляків 15 перших й 10 других місць.

Золоті медалі отримали Олег Пригода, Данило Губа, Микита Лісняк, Олег Половинко, Данило Рохтін, Родіон Сидоров, Микита Шаганенко, Валерій Ростовський, Ельмір Пашкін, Владислав Штиркун, Ерік Гончаренко, Родіон Стрюков, Павло Криваніщенко, Ростислав Гладун, Микола Облан.

Срібні медалі завоювали Денис Рибальченко, Володимир Божко, Ярослав Самойленко, Микита Лісний, Олександр Батищев, Андрій Школяр, Артем Теліпко, Михайло Мусейчук, Микита Таран, Данило Сухоруков.

Вітаємо переможців із заслуженими нагородами!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті