Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
20:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Триває підготовка обласного фестивалю народної творчості „Петриківський дивоцвіт”

Триває підготовка обласного фестивалю народної творчості „Петриківський  дивоцвіт”
ukrfolkart.narod.ru
Голова обласної ради Юрій Вілкул, за участю заступника голови облдержадміністрації Євгена Бородіна, провів робочу нараду, присвячену підготовці обласного фестивалю народної творчості „Петриківський дивоцвіт”.

Це захід вже третій рік проводиться на теренах області. Традиційно в ньому беруть участь аматори з усіх міст і районів Дніпропетровщини. Цього року „Петриківський дивоцвіт” пройде на центральному стадіоні селища Петриківка 16 травня під гаслом „Молоді спадкоємці народних традицій”. Таким чином, організатори фестивалю прагнуть залучити до участі в ньому представників різних поколінь.

На думку голови обласної ради, це свято має бути яскравим і захопливим, адже в кожному районі є свої родзинки: на Апостолівщині – каменярство, на Петриківщині – розписи, нікопольчани славляться збройовою справою. Всього в області представлені більше сорока видів прикладного мистецтва.

Учасники фестивалю змагатимуться у знанні народного фольклору, демонструватимуть особливості національної кухні, презентуватимуть туристичні маршрути своєї місцевості. Вперше у рамках заходу пройде конкурс „Весняний солов’їний спів”, де свої таланти покажуть юні співаки Дніпропетровщини.

Підготовка до фестивалю триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте