Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«КБ «Південне» у Верховній Раді України представило експозицію приурочену до Всесвітнього тижня космосу

|«« «« »» »»|

У Верховній Раді України, в кулуарах на третьому поверсі, відкрилася виставка «Сучасний український космос», присвячена діяльності ДП «КБ «Південне».

Експозиція приурочена до Всесвітнього тижня космосу і річниці запуску першого штучного супутника Землі і має на меті більш широке ознайомлення народних депутатів України та громадськості з діяльністю КБ «Південне» у космічній та військовій сферах, повідомляється на сторінці у facebook-групі Yuzhnoye State Design Office.

В експозиції представлені: макети вітчизняної оперативно-тактичної ракети, ракет-носіїв «Антарес», «Циклон-4М» та «Циклон-1М», інформаційно-презентаційні матеріали, серія буклетів з основних напрямків діяльності КБ «Південне» (ракети-носії, космічні апарати, рідинні ракетні двигуни, реактивні рушійні установки малої тяги, розрахунково-теоретичні роботи, наземне експериментальне відпрацювання), а також майданчик для віртуальної прогулянки Місячною промислово-дослідною базою розробки КБ «Південне».

Народним обранцям будуть продемонстровані презентаційні відеофільми, створені медіа-студією КБ «Південне».

Ознайомитися з експозицією можна протягом пленарного тижня з 15 до 18 жовтня.

Також, у четвер, 17 жовтня, заплановано проведення ознайомчого семінару «Український космос: на перетині минулого з майбутнім» для керівництва Верховної Ради України та представників комітетів ВРУ з питань економічного розвитку, освіти, науки та інновацій, а також національної безпеки, оборони та розвідки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (17.10.19 08:48): Раньше были ракеты, теперь макеты Відповісти | З цитатою
Денис  (16.10.19 21:12): КБ южное нету ...есть завод юмз Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті