Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
12:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прокуратура оскаржує домашній арешт для жінки-опікуна, яка тримала дитину на ланцюгу

Прокуратура оскаржує домашній арешт для жінки-опікуна, яка тримала дитину на ланцюгу

Прокуратура оскаржує рішення суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту для жінки-опікуна, яка підозрюється у катуванні дитини.

Дніпропетровська місцева прокуратура №3 оскаржує рішення суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту у нічний час доби для жінки, яка підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.127, ч.2 ст.146 та ст.166 КК України (катування, незаконне позбавлення волі людини, злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

Як повідомлялось раніше, правоохоронними органами встановлено факт домашнього насильства над малолітньою дитиною. Так, 8-річний хлопчик утримувався у помешканні, прикутий металевим ланцюгом за шию до ліжка із зав’язаними очима. Дитину звільнено та надано першочергову медичну допомогу.

Наразі жінці – опікуну дітей – повідомлено про підозру у скоєнні вказаних злочинів та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічний час доби.

Прокуратура не погодилась з таким рішенням суду та подала апеляційну скаргу, вимагаючи для громадянки запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі апеляційна скарга перебуває на розгляді у суді.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Олег  (29.08.19 10:10): Да что там оспаривать,на цепь ее и на стройку,пускай там падло лает по ночам..тварь!!! Відповісти | З цитатою
Аня  (28.08.19 22:58): Конечно под стражу ее.
В идеале на цепь и скотчем пасть замотать и зенки завязать
Как так можно с детьми(((
Законы жесткие должны быть в защиту деток
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті