Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
09:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Нікополі поліція встановила чоловіка, який кинув під автомобіль гранату

У Нікополі поліція встановила чоловіка, який кинув під автомобіль гранату

Встановлено, що 28 липня чоловік кинув під автомобіль 41-річного місцевого підприємця гранату РГД-5. В результаті стався вибух, внаслідок якого тілесні ушкодження отримали два пасажири автомобіля.

Повідомлення про вибух надійшло до поліції близько 22:53. За словами заявниці, на перехресті вулиці Новикова та Коцюбинського м. Нікополя невідомі особи кинули під автомобіль «Mitsubishi Outlander» вибуховий предмет.

В результаті вибуху постраждали два пасажири автомобіля, які отримали численні осколкові поранення. Наразі постраждалі особи перебувають в лікарні, їх життю нічого не загрожує.

Експерти-вибухотехніки вилучили з місця події фрагменти гранати РГД-5. Правоохоронці встановили підозрюваного у злочині та доставили його до Нікопольського відділу поліції. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, призначено експертизи.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 (замах на злочин) п. 1,5 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.


Gorod.dp.ua на Facebook.


нда уж  (29.07.19 13:29): опасно ныне быть предпринимателем... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті