У 2019 році харчові та переробні підприємства області збільшили виробництво молока, вершків, йогурту, шоколаду, риби, олії.
Загалом продали продукції на понад 11,5 млрд грн. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
«На Дніпропетровщині - понад 100 потужних харчових та переробних підприємств. Вони постійно вдосконалюються, аби випускати якіснішу продукцію та збільшувати її об’єми, - зазначили в управлінні. - У 2019 році «фудмейкери» Дніпропетровщини вже продали продукції на понад 11,5 млрд грн».Порівняно з аналогічним періодом минулого року підприємства регіону на 86% збільшили виробництво шоколаду, на 23% - молока та вершків, на 12% - йогурту, на 10% - нерафінованої соняшникової олії, на 9% - сушеної та в’яленої риби.
Gorod`ській дозор | |
Фоторепортажі та галереї | |
Відео | |
Інтерв`ю | |
Блоги | |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
Погода | |
Архів новин |