Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровський ресторан заплатить 223 тисячі гривень за нелегальне використання музики

Дніпровський ресторан заплатить 223 тисячі гривень за нелегальне використання музики

Власник ресторану не зміг навести доказів легального використання музики – отримання дозволу та сплати роялті.

Центральний апеляційний господарський суд залишив у силі рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 18.12.2018 про стягнення грошової компенсації у розмірі 223 380 грн з ФОП Сливної І.В., яка здійснює господарську діяльність у приміщенні ресторану «Стейкерс».

У популярному ресторані, що розташований за адресою м. Дніпро, вул. Андрія Фабра (Серова), 2, представником Організації Колективного Управління Авторськими та Суміжними Правами (ОКУАСП – партнерська організація УЛАСП) було проведено відеофіксацію нелегального використання музики. Зокрема було зафіксоване публічне виконання відомого хіта «Basket Case» гурту Green Day.

На підставі відеофіксації ОКУАСП було подано судовий позов до ФОП Сливної Ірини Вікторівни в інтересах ТОВ «Ворнер Мьюзік Україна» – правовласника, який представляє права гурту Green Day на території України.

Суд першої інстанції встановив, що використання відповідачем спірного музичного твору відбулося без дозволу правовласників та без сплати авторської винагороди. Доказів набуття відповідачем права на використання музичного твору «Bascet Case» у приміщенні ресторану «Стейкерс», наведено не було. Крім того, відповідач не з`явився на жодне судове засідання.

ФОП Сливна І.В. подала апеляційну скаргу на рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 18.12.2018, проте суд апеляційної інстанції підтвердив правомірність винесеного рішення.

Грошова компенсація за порушення майнових авторських прав у розмірі 223 380 гривень буде стягнута з ФОП Сливної І.В. найближчими днями.

Тексти рішень Центрального апеляційного господарського суду та Господарського суду Дніпропетровської області опубліковано у єдиному державному реєстрі судових рішень:

- http://reyestr.court.gov.ua/Review/81938961
- http://reyestr.court.gov.ua/Review/78952527.

Gorod.dp.ua на Facebook.


4dimka  (10.06.19 15:39): Статья воспринимается был бы человек, а статья найдется! Виндовс нелегальный, огнетушитель просрочен, и пр. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
злорадствую  (09.06.19 13:37): А мне это нравится! Відповісти | З цитатою
АльО!ШУМІТИ(звук вище 45дб)  (09.06.19 11:34): без спеціального дозволу ЗАБОРОНЕНО!!!
А як ти "громка фключіл радіо" ТО ПОРУШУЄШЬ ДВА ЗАКОНИ!!!
1) Закон про тишу (кара від 51грн до КОНФІСКАЦІЇ джерел шума +510грн+оплата всіх процедур та експертиз..)
2) Закон про авторські права..
БО ДОЗВОЛУ НА ТРАНСЛЯЦІЮ ТИ НЕ МАЄШЬ!!!(а це може й більше ніж 225тис грн)
Відповісти | З цитатою
АльО!!  (08.06.19 09:36): ШУМІТИ(звук вище 45дб) без спеціального дозволу ЗАБОРОНЕНО!!!
А як ти "громка фключіл радіо" ТО ПОРУШУЄШЬ ДВА ЗАКОНИ!!!
1) Закон про тишу (кара від 51₴ до КОНФІСКАЦІЇ джерел шума +510₴+оплата всіх процедур та експертиз..)
2) Закон про авторські права.. БО ДОЗВОЛУ НА ТРАНСЯЦІЮ ТИ НЕ МАЄШЬ!!!(а це може й більше ніж 225тис ₴)
Відповісти | З цитатою
хм  (07.06.19 08:32): неплохо так...А радио громко включать теперь тоже нельзя в кафе??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ШО ЦІКАВО  (07.06.19 07:35): деякі юні полюбляльники музики ГОЛОСНО включають свої доробли і транслюють музичку для оточуючих(при цьому христя з вихрестів тут їм росказує що-"шуміти можна"!!)
А це ж і Є ПОРУШЕННЯ АВТОРСЬКИХ ПРАВ і теоретично тих"діскжокеїв" можно теж притягнути і до адміністративної відповідальності і НАГОРОДИТИ ШТРАФОМ!!
Відповісти | З цитатою
і що цікаво...  (07.06.19 07:33): деякі юні полюбляльники музики ГОЛОСНО включають свої доробли і транслюють музичку для доточуючих... (при цьому христя з вихрестів тут їм росказує що"шуміти можна"!!)
А це ж і Є ПОРУШЕННЯ АВТОРСЬКИХ ПРАВ і теоретично тих"діскжокеїв" можно теж притягнути і до адміністративної відповідальності і НАГОРОДИТИ ШТРАФОМ!!
Відповісти | З цитатою
Ларчик просто открывается...  (06.06.19 00:45): Лайфхак; ставится жк панель в любом месте кафешки и крутится (погромче) видеоряд с ютуба/клипы, претензий 0. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Махал Махалыч  (05.06.19 16:42): Ввести права на матюки и тогда государство озолотится, только чур это мое ноухау сколько там причитается за новые разработки? нафиг эти песни. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
727  (05.06.19 15:34): это ж кому она так понравилась))) Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті