Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі триває системна боротьба з наливайками

|«« «« »» »»|

Другого травня у Дніпрі працівники комунального підприємства «Благоустрій міста» разом з представниками Муніципальної варти демонтували кіоск, у якому незаконно продавали алкоголь з-під поли. Наливайка розташовувалася на вулиці Золотоосінній, 88.

«На демонтаж цієї споруди є рішення виконкому міської ради № 333 від 26 березня. Її власнику було видано припис про самостійний демонтаж кіоску. До сьогодні вимоги виконані не були. Водночас жодних дозвільних документів на розміщення цієї споруди нам також не надали», – розповів юрист КП «Благоустрій міста» Павло Потапчук.
Кіоск демонтували та відвезли на штрафмайданчик. Власник зможе забрати своє майно, якщо надасть документи про право власності, сплатить рахунок за демонтаж та зберігання споруди. Це вже восьмий МАФ, який прибрали з початку року.

Нагадаємо, у місті ведеться системна боротьба з наливайками. Щомісяця перевіряють нововиявлені адреси. Якщо власники не надають дозвільних документів, то споруди, де незаконно реалізовували алкоголь, прибирають.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Наталья  (05.06.19 12:32): Добрый день!
Посоветуйте пожалуйста- это крик души, куда и к кому обратиться, кому написать. По улице Передовая, в магазине напротив школы №116 продают алкоголь на розлив. С утра ведешь ребенка в школу, на ступеньках магазина собирается "особый" контингент , сплошные маты и пьяные лица. Почему дети с первого класса, должны это и "этих" видеть.
Відповісти | З цитатою
5555  (15.05.19 09:37): может не стоит все сносить и закрывать ? эти т*вари потом переместятся во дворы на лавочки, детские площадки, и т.д... , потом в квартиры-притоны, - бедные соседи будут которые управы найти не смогут... а дальше , обос*саные подъезды, кусты и т.д... может пусть бухают в таких местах тихонько , и никто этого не видит... кто-то бухает в ресторанах, а кто-то в гэнделях... у каждого свой бюджет и культура питья, а суть в принципе одна... по такой логике нужно все рестораны и кафе закрыть, там тоже бухают и также нажираются как и в гэндлях, а то и хуже.. Відповісти | З цитатою
Vertolet  (03.05.19 08:01): На левом-3 на рынке возле Бруснички знатная наливайка, видимо крышуемая капитально, сколько лет там ташниловка, кровь, мат и побои и никому нет дела, к рынку нормально не пройти, разруха и вонь. люди не хотят ходить к более-менее обустроеному рынку через эту рыгаловку, с коляской тоже не проехать нигде, а если вставать на свободных местах где люди рискуют ходить, поборы за место берут, а полицейские всё равно гоняют и ещё штрафы выписывают Відповісти | З цитатою
Кошка  (02.05.19 16:54): Жильцы по улице 152-й Дивизии уже не знают куда обращаться, что б прикрыли магазин АВАНТА, наливайка ещё та. А на ул.Казака Мамая, д.10, магазин торгует круглосуточно, хозяин без стеснения выгружает канистры с паленкой, А ведь рядом школы, детские площадки. Жильцам домов нет покоя даже ночью. Відповісти | З цитатою
Мама  (02.05.19 15:44): Интересно, а когда прикроют точку продажи разливным суррогатом на Победе на рынке "Кодак" в рядах между колбасами и "Злагодой"? Точка продажи чая и кофе на разлив и полиэтиленовых пакетов, а реально- алкоголь на разлив. Рассадник туберкулеза, неплательщик налогов по основному виду деятельности (алкоголь). Уже и полиция поменялась, вроде в клиентах только бывшие, а он как держал этот гендель, так и продолжает по сегодняшний день. Ужас! Где налоговая? Где руководство рынком? Відповісти | З цитатою
не местный  (02.05.19 14:11): Как же чудовищьно выглядел этот гендель ((( Відповісти | З цитатою
Мешканець.  (02.05.19 13:43): Ласунка, біля району Дафі - спонсує горілкою багато працівників місцевого елітного будмайданчику. Знали б люди, які хлопці будують їм житло.
Золота осінь - минулий гендель зачинили, зробив хоз. магазин, але, гендель переїхав на 2 метри, одразу в цієї ж будівлі, лише збоку. Борітеся - поборете.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті