Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Лошкарівська об’єднана громада Дніпропетровщини візьме участь у європейському проекті

Лошкарівська об’єднана громада Дніпропетровщини візьме участь у європейському проекті

Лошкарівська ОТГ Дніпропетровської області стала учасницею європейського проекту «Підтримка та розвиток сталої мобільності в об'єднаних територіальних громадах». Її відібрали серед 128 претендентів.

Протягом 2019 року представників громади навчатимуть розробляти ефективні стратегії розвитку транспортної інфраструктури.

Також передбачені тренінги, на яких розкажуть про інфраструктуру громадського транспорту, заходи безпеки дорожнього руху, створення умов для велосипедистів.

За участі українських та німецьких експертів заплановані міжнародні навчальні візити, а також робочі сесії безпосередньо в ОТГ.

Загалом до проекту долучаться 30 об'єднаних громад з 18 областей України.

Проект «Підтримка та розвиток сталої мобільності в об'єднаних територіальних громадах» спрямований на вирішення нагальних транспортних проблем на місцях. Його упродовж року втілюватиме міжнародна Програма «U-LEAD з Європою» спільно з Кластером сталої мобільності GIZ.

Програму «U-LEAD з Європою», яка передбачає розширення прав і можливостей на місцевому рівні, фінансують Європейський Союз та його країни-члени Данія, Естонія, Німеччина, Польща, Швеція.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Батыр къырымлар  (08.01.19 14:31): Толку мало от этой Европы. Мало помогают украинцам эти европейцы. Надо было вместо томоса обращаться к арабским шейхам с просьбой помочь Украине с переходом в ислам (мусульманство). Шейхи под это дело выделили бы немало денег в виде помощи. Да и простым людям помогали бы материально - у мусульман так принято. Відповісти | З цитатою
Удав  (08.01.19 13:56): "В течение 2019 года представителей громады будут учить разрабатывать эффективные стратегии развития транспортной инфраструктуры..."
Это всё прекрасно, но в Лошкарёвскую ОПГ доехать очень сложно, т.к. ДОРОГ НЕТ СОВСЕМ, одни направления.
Что с Никополя 2 часа езды на авто (60км), что с Днепропетровска - 3 часа езды (110км), что с Софиевки... поэтому международные эксперты смогут добраться в ОПГ на вертолёте!!

Для справки: Лошкарёвская ОПГ Никопольского района Днепропетровской области
Відповісти | З цитатою
ух  (08.01.19 11:00): А как звучит, Лошкарёвская громада в европейском проекте, аж мороз по коже. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті