Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У КБ «Південне» відкрито багатофункціональний випробувальний центр

У КБ «Південне» відкрито  багатофункціональний випробувальний центр

У Конструкторському бюро «Південне» введений в експлуатацію новий багатофункціональний випробувальний центр (БФЦ), де в режимі реального часу будуть проходити випробування і відпрацювання взаємодії різних систем авіоніки і приладів ракетно-космічної техніки.

На сьогодні БФЦ КБ «Південне» – унікальний, найсучасніший випробувальний комплекс в Україні із високотехнологічним обладнанням. Введення БФЦ в експлуатацію дозволить значно скоротити час і витрати на розробку, створить широкі можливості для випробувань систем навігації і управління ракет.

Трьохосьовий імітатор руху дає можливість імітувати траєкторію польоту ракети в реальному часі. Раніше до програми випробувань систем управління ракет входили десятки пробних пусків. Тепер основний обсяг льотних випробувань буде замінений електронним моделюванням на спеціальному стенді, що значно скоротить фінансові витрати.

Лабораторна центрифуга призначена для випробувань апаратури на стійкість до високих навантажень, які виникають під час польоту ракети, а також для контролю якості комплектуючих, що використовуються при створенні ракетної техніки.

З появою такого обладнання українські підприємства зможуть створювати системи управління нового покоління відповідно до міжнародних стандартів з розробки елементів авіоніки.

І це тільки перша черга оснащення багатофункціонального випробувального центру, для якого був реконструйований та переобладнаний цілий корпус. Вже наступного року тут з'явиться обладнання для випробувань комплектуючих ракетно-космічної техніки в широких температурних діапазонах.

Створення БФЦ ведеться в рамках виконання комерційних міжнародних контрактів, без залучення бюджетних коштів.

Відкриття центру дозволить КБ виконувати як космічні, так і оборонні проекти для вітчизняних і зарубіжних замовників. До того ж сучасне і високоточне обладнання зможуть використовувати для випробувань своїх розробок інші українські підприємства-партнери КБ «Південне».










Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Ирина  (10.12.18 15:44): А лица какие у них умные, прямо фото из "той жизни". Відповісти | З цитатою
патриот  (10.12.18 13:55): Молодцы Вы с Антоново настоящие флагманы науки и техники и не только в Украине Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті