Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

40 вчених Дніпропетровщини долучилися до «Школи молодого лідера»

|«« «« »» »»|

Дотримуватися вимог антикорупційного законодавства, долати конфліктні ситуації та бути успішними в науці. Цьому протягом трьох днів навчали 40 молодих вчених з усієї області. На Дніпропетровщині відбувся науково-освітній проект «Школа молодого лідера».

«Коли ми аналізували тренди, які існують у нашому суспільстві, то побачили певну проблему. Наші вчені придумують настільки цікаві проекти, що ними здатна пишатися будь-яка країна. Але презентувати себе вони не вміють. Зараз в усьому світі впроваджено грантову основу фінансування досліджень. Тож одне із завдань, яке нам потрібно вирішити, аби допомогти науковцям та науково-дослідним установам області – це навчити молодих вчених презентувати себе, навчити нашу молодь показувати свої досягнення і говорити про них», - сказав заступник директора департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Антон Демура.
Захід орієнтований на молодь, яка навчається в аспірантурі, молодих вчених університетів та дослідних установ Дніпропетровщини. Для участі у проекті відібрали 40 людей з усієї області. Бажаючих було майже вдвічі більше.
«Школа молодого лідера» – це, в першу чергу, обмін думками та досвідом. Також дуже важливо - навчитися лідерським якостям, аби в подальшому ділитися досвідом зі своїми студентами», - зазначив доцент кафедри обліку та оподаткування Придніпровського державного аграрно-економічного університету Микола Кравченко.
Для учасників провели низку освітніх та психологічних тренінгів. Серед основних тем – правове регулювання діяльності вчених у сучасних умовах, подолання складних ситуацій та гендерні аспекти у науково-педагогічній роботі молодих науковців. Під керівництвом менторів слухачі працювали над написанням власних проектів.
«Дуже рада, що наша область підтримує ініціативи молодих вчених. Такі проекти дуже потрібні, аби розвивати науковців, знайомити між собою та спонукати на нові звершення. «Школа молодого лідера» зможе задовольнити потребу у нових знаннях, бо дуже часто ми не знайомі з тим, що відбувається у правовому полі» - сказала голова Ради молодих вчених НТУ «Дніпровська політехніка», доцент кафедри гідрогеології та інженерної геології Наталя Деревягіна.
«Школу молодого лідера» організували департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації та Рада молодих вчених області.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Где остальные  (27.11.18 09:42): Где 40 человек? Там человек 20 сидит))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті