Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 28 травня 2024
22:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До курсів з англійської приступила чергова група АТОвців

До курсів з англійської приступила чергова група АТОвців

Чергова група АТОвців приступила до занять з англійської. Основи іноземної мови опановуватимуть з десяток бійців. Таке навчання – безкоштовне, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Курси для АТОвців вперше організували ще у 2015-му. Запросили бійців на навчання з англійської та програмування. Розуміли: такі заняття – це і психологічна реабілітація, і можливість розвиватися у власній професії або опанувати нову справу. І не помилилися. Військові сприйняли ініціативу із ентузіазмом та охоче записувалися на курси. Нині їх пройшли вже понад 800 бійців. Заняття організовуємо і далі, адже прагнемо всебічно підтримувати наших Героїв. Таке завдання ставить Президент України Петро Порошенко», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.
Чергова група АТОвців розпочала заняття на курсах з англійської. Хлопці початківці, проте вже за три місяці зможуть справлятися з невеликими комунікативними задачами, запевняє викладач Наталія Кацай.

«Учасники курсів зможуть розповісти про себе, поспілкуватися в аеропорту або замовити їжу в кафе, - зазначила Наталія Кацай. – Під час навчання будемо використовувати базовий підручник - дуже хорошу британську розробку. Упор – на розмову та збагачення словникового запасу».
У групі – з десяток АТОвців. Серед них й Михайло Марусич. Англійську вивчає, аби піднятися по кар’єрній драбині.

«Навіть в армії розкриваються широкі перспективи для тих, хто знає англійську. Та й війна колись завершиться, повернуся до мирного життя. Я був системним адміністратором, а у цій сфері англійська теж не завадить», - поділився Михайло Марусич.
«Хочу вивчати англійську, щоб подорожувати. Поїхати до інших країн та поспілкуватися із місцевими», - додав інший учасник курсів, Дмитро Павленко.

Загалом за три роки курси англійської пройшли понад 400 бійців.

«Є група АТОвців, яка прийшла до нас однією з перших - ще у 2015 році – і вчиться донині. Хлопці були початківцями, а зараз дійшли вже до дуже високого рівня. Вони складали пробний іспит Кембриджського центру оцінювання за тамтешніми стандартами. Двоє виконали його на рівні Б1 і Б2 – це дуже високий рівень володіння мовою», - розповіла директор регіонального центру іноземних мов Дніпровського національного університету Людмила Байсара.

Про нові набори на курси можна дізнатися в управлінні з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації за адресою: пр. О.Поля, 1. Телефони для довідок – 068 679 89 61, (056) 742 86 62.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  На вулиці Володимира Винниченка застосували нові підходи до якісної зміни вуличного середовища (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті