Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Масштабний капремонт траси Дніпро-Запоріжжя завершується

|«« «« »» »»|

Це не Європа і не Америка. Ласкаво просимо проїхатися трасою Дніпро-Запоріжжя – відтепер дорога відповідає європейським стандартам.

Перший в історії капремонт автомагістралі національного значення – на стадії завершення. Дорога вже із добротним покриттям. Зараз наносять розмітку і ставлять відбійники. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Капремонт доріг всередині населених пунктів, так само як і автомагістралей національного значення, – одне із головних завдань Президента України Петра Порошенка. Другий рік поспіль, кілометр за кілометром, на Дніпропетровщині приводяться до ладу траси у запорізькому, донецькому, полтавському та криворізькому напрямках. Від Дніпра до Запоріжжя і назад вже можна проїхати добротною дорогою із якісним покриттям», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.
Трасу державного значення Н-08 побудували ще у 80-ті. Рух на дорозі, що з’єднує два великих обласних центри, завжди жвавий – близько 12 тисяч автомобілів на добу. Покриття там давно було непридатним, а подекуди й навіть небезпечним для руху – через суцільні ями.

За капітальний ремонт траси до межі із Запорізькою областю взялися у 2017-му – зусилля об’єднали Укравтодор та Дніпропетровська облдержадміністрація. Нині близько 40 км магістралі в обидва боки – із якісним покриттям, що відповідає європейським стандартам.

«Тепер траса хоч на дорогу схожа, рухатися нею – саме задоволення», – поділився водій Дмитро Євтушенко.
Зараз дорожники роблять «останні штрихи». Працюють відразу на двох ділянках. Біля Василівки наносять розмітку, поблизу Братського – встановлюють на розділовій смузі колесо-відбійний брус. Згодом оновлять і дорожні знаки.

«Нарешті можна їхати і не боятися, що десь ямка чатує і можна «улетіти» кудись, – розповів водій Олександр Анохов. – Дорога чудова, я дуже задоволений. І час на поїздку скоротився вдвічі».
Цьогоріч на Дніпропетровщині також ремонтують інші траси національного значення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Фура 60 тонн  (29.08.18 14:48): Ни чего ни чего..., я быстро справлюсь с новой дорогой. Відповісти | З цитатою
Денис  (29.08.18 00:34): про стандарты погарячились. по ним 20 лет должна дорога не разлазиться. через 5 лет определим качество. Відповісти | З цитатою
Василий  (28.08.18 20:59): Вообще-то, в Европе и Америке в подобных случаях дороги не ремонтируют, а перестраивают - меняют и дорожное покрытие, и "подушку". А "капремонт" в Украине - это самая прибыльная разновидность ямочного ремонта. Хорошая дорога, говорите? Посмотрим, что с ней весной будет. И через 5-6 лет - ибо в Европе и Америке дороги на один сезон не строят. Відповісти | З цитатою
Молодцы  (28.08.18 14:23): Отличная дорога!!! Везде бы такую!!! Відповісти | З цитатою
Igor  (28.08.18 14:06): Дорожка супер!!! Давай такую до самого моря )) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
888  (28.08.18 13:52): Отличная дорога. Но в районе Никополя полный писец. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті