Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 26 травня 2024
23:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мер Дніпра Борис Філатов став героєм Новітніх казок України

Мер Дніпра Борис Філатов став героєм Новітніх казок України

У відомому благодійно-просвітницькому проекті «Новітні казки України» міський голова Борис Філатов втілив образ Чарівника Смарагдового міста на Дніпрі.

Новітні казки – це реальні історії за участю знакових постатей сьогодення: воїнів АТО, волонтерів, громадських діячів. Серед тих, хто погодився приміряти фантастичні образи, – герой України, генерал-майор, легендарний боєць з позивним «Сумрак» Ігор Гордійчук, а також доктор медичних наук, професор, полковник медичної служби Всеволод Стеблюк.

«Це незвичайний проект. Спочатку я не хотів брати в ньому участь, але коли дізнався, що одного з героїв – Короля Артура – втілив легендарний генерал Гордійчук, уже не зміг відмовити. Проект важливий в першу чергу для нашого міста, адже ще раз підкреслює роль Дніпра в захисті територіальної цілісності та незалежності України в 2014 році», – переконаний мер Дніпра Борис Філатов.

Прототипом образу мудрого Чарівника , в якого перевтілився очільник Дніпра , є Джеймс Гудвін – відомий персонаж циклу казок про Чарівну країну та Смарагдове місто . За сюжетом Чарівник міста на Дніпрі протистоїть мавпам-сепаратистам і різним поганцям. Свій образ Борис Філатов назвав уособленням подвигу всіх дніпрян, які стали на захист рідної землі. Казка про Чарівника Смарагдового міста – це історія єдності, завзяття та довіри, які врятували місто.

Створення збірки з відомими казками, адаптованими на новий український лад, півроку тому започаткували боєць АТО Аміна Окуєва та фотограф Олександра Лисицька. «Новітні казки…» допоможуть дітям краще зрозуміти історію сучасної України та більше дізнатися про героїв, які боронять свою країну.

Автори проекту не виключають: збірка буде цікавою не лише для дітей, а й для дорослих.

Слідкувати за новинами «Новітніх казок…» можна на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ґебельсам пукінаЗсавушкіна55  (25.09.17 11:43): УКРАЇНА не губєрнія фєдєрастії ж=ліліпукської !!
В Україні «меґів», мерій та ґубєрнаторів НЕ ІСНУЄ!! ( а ґубєрнатор то юдейська фамілія= "Соня Ґубєрнатор на прівозє бичкі торгуєт")
«меґ» шо воно таке.. це шо мерін обрізаний?
і шо це за юдофобські натяки на ГОЛОВУ міської РАДИ? мабудь редактор з ГОЛОВОЮ не товаришує...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Меру  (25.09.17 11:31): Тут кто то недавно веселил город указами о клоунах и передвижных цирках, а сам от того над кем он смеялся недалеко ушел. Филя кончай цирк, открой глаза и выйди на улицу, прокатись по окраинам города, а не только до Победы. Город медлено, но уверенно превращается в полуразрушенный и депресивный хутор, где жителям благодаря таким клоунам как ты скоро будет не до устраиваемых тобой цирковых представлений. А уж будущая зима в очередной раз покажет весь твой "профессионализм". Відповісти | З цитатою
Про  (25.09.17 11:17): Выбрали - не жалуйтесь! Всё что есть - значит сами хотели и трепетно желали... и недостатки и преимущества. Себя нужно хаить если недовольны. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (9)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті