Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
04:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відкриття «Сцени»: вільний простір офіційно відкритий та готовий приймати гостей

Відкриття «Сцени»: вільний простір офіційно відкритий та готовий приймати гостей

Відтепер офіційно відкрита «Сцена» повністю готова для проведення освітніх та розважальних івентів.

Останніми штрихами стало озеленення та розпис інформаційної дошки, на якій розміщені дані про всіх, хто брав участь у створенні проекту, і табличка для відгуків

На честь завершення будівництва організатори влаштували офіційне відкриття. Тепер «Сцена» повноцінно функціонує для потреб кожного.

Андрій Палаш, організатор, голова ГО «Культура Медіальна»: «Сегодня мы открываем «Сцену» — это публично культурное пространство, открытое для всех».
Відкриття повністю сформованої «Сцени» розпочалося з івенту для художників та всіх, хто вчиться малювати — “Tea and draw”. Сам захід проводять у «Ксі-просторі» майже рік. Його придумали у 2009 році в Брукліні, але там він проводився як «Дрінк енд дроу», а замість чаю учасники пили вино.

Надія Коваль, співзасновниця «KSI-простору»: «Это такой формат быстрых зарисовок — наброски сначала по 10 секунд, 20 секунд, 30 секунд, минуту, две минуты — максимум 15 минут».
Організаторки “Tea and draw” говорять, що навіть такі короткочасні замальовки допомогають митцям.

Іва, співзасновниця «KSI-простору»: «Это нужная практика для художников любого уровня. И любой техники, и мы в принципе не регламентируем чем рисовать и какую позу выбрать. Это очень хорошо развивает чувство пятна, чувства… есть какие-то динамичные позы. Это помогает художникам на самом деле».
Владлена Єлагіна-Скаченко, відвідувачка: «Для того, аби зобразити когось або щось, треба багато і над цим працювати. І тому для того, аби з’являлися нові ідеї і саме у зображенні людини — треба цю людину малювати і малювати”.
Серед відвідувачів спец-малювання не лише професіонали, а й початківці.

Віктор Овчинников, відвідувач: «Рисую почти впервые, причем, пришел сюда, поскольку искусство — это способ погрузиться в себя, это способ понять чего ты хочешь, о чем ты думаешь, какие твои цели, а не способ красиво рисовать ухо — это очень важно подметить».
Після малювання розпочалась музична програма від ді-джеїв Фанкі Роджера і Тетті.

Ревека Рижикова, волонтер (фотограф): «Я вообще обожаю «Сцену», и я очень рада тут находиться и опять что-то делается — что-то потрясающее».
Завершили відкриття «Сцени» показом фільму “Автостопом по галактиці”.

Андрій Палаш, організатор, голова ГО «Культура Медіальна»: «Фильм хоть и простой, но он достаточно саркастичный. Он высмеивает как раз систему, в которой мы живем и абсурдность многих ситуаций, абсурдность поведения чиновников и других людей, которые не всегда способствуют проведению таких проектов, как этот».
Відтепер офіційно відкрита «Сцена» повністю готова для проведення освітніх та розважальних івентів. Відкриття відбулося пізніше, ніж було заплановано, то і тимчасовий простір проживе довше — у вересні «Стейдж» іще працюватиме.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


еен  (27.09.17 23:09): калимэра, снусмумрики.
забежал на минутку. разбирать ваши полеты времени нема.

про афины. видал я города и получше. нечто среднее между одессой и мелитополем. единственная приятная деталь: частое использование натурального мрамора в отделке фасадов и дорог. мраморные бордюры доставляют)) завтра поеду на акрополис, может быть впечатления от города трохи улучшатся.

про калиновку: скорее всего диверсия, следствие покажет. понравилась слаженность спасателей и вообще работа силовиков в критической ситуации. молодцы!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті