Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Валентин Резніченко: Мери міст повинні особисто контролювати своєчасні розрахунки за газ

Валентин Резніченко: Мери міст повинні особисто контролювати своєчасні розрахунки за газ

Є графік погашення боргів перед «Нафтогазом України» – мають бути й платежі. Голова ДніпроОДА Валентин Резніченко нагадав мерам міст про особисту відповідальність за своєчасні розрахунки за газ.

Теплопостачальники регіону завинили «Нафтогазу» близько п’яти мільярдів гривень. Такі суми накопичувались протягом останніх десяти років. Левову частку складає борг підприємств Кривого Рогу та Дніпра.

«Нафтогаз» попереджає: до 1 січня 2021 року тепловики області повинні щомісяця гасити борг рівними частинами. Суми прописані у графіках та погоджені з місцевою владою. Недотримання умов – відповідальність компаній та персонально очільників міст.

«Щоб не залишитися без тепла взимку, треба думати про розрахунки за газ ще влітку. Теплопідприємства області мають погасити існуючі борги перед «Нафтогазом» та більше їх не накопичувати. Відповідальність за це несуть особисто мери міст», – наголосив Валентин Резніченко.

Цьогоріч підприємства заплатили близько 1,9 мільйона гривень.

На сьогодні найгірший стан розрахунків мають підприємства ДП «Криворізька теплоцентраль» та ПАТ «Дніпровська теплоелектроцентраль», які перебувають у сфері управління Фонду державного майна України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


а шо такое?  (06.06.17 17:05): Дима Фирташ делает нервы? Кто бы так зарплаты поднимал, как цены на газ. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті