Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сьогодні відбулося екстрене засідання Президії облради

Сьогодні відбулося екстрене засідання Президії облради

Сьогодні на вимогу керівників фракцій , які складають демократичну більшість обласної ради, голова облради Гліб Пригунов скликав екстрене засідання Президії. Головним завданням було – ознайомитися із ходом розслідування безпрецедентної події 9 травня, внаслідок якої постраждали бійці АТО та звичайні громадяни.

На засіданні Президії були заслухані керівники правоохоронних та силових структур Дніпропетровщини.

За інформацією начальника обласного управління національної поліції Віталія Глуховері, при обласному управлінні нацполіції вже працює комісія, яка має провести внутрішнє розслідування.

Керівник поліції запевнив, що вже протягом найближчого часу ознайомить депутатів і громадськість із результатами її роботи. Віталій Глуховеря наголосив, що в подальшому його відомством буде зроблено все, аби дії правоохоронців були виключно цивілізованими і робота відбувалася тільки в рамках правового поля.

Керівник поліції також повідомив, що 9 травня правоохоронці вилучили 6 пістолетів, 4 ножа та 6 газових балончиків, триває слідство.

В.О. керівника служби безпеки в Дніпропетровській області Едуард Кріцин, оцінив рівень загрози територіальній цілісності в Дніпропетровській області як достатньо високий. Тому служба стане центром координації всіх превентивних заходів, які виключать в подальшому можливість провокаційних дій.

В. о. прокурора області Роман Сосков повідомив, що наразі затримано 7 підозрюваних, їм інкримінуються хуліганство та нанесення важких тілесних ушкоджень посадовим особам. Зараз для затриманих обираються запобіжні заходи. За мету прокуратура ставить собі – з’ясувати та покарати всіх організаторів та виконавців, що причетні до подій 9 травня.

Керівники всіх силових структур підтвердили свою готовність співпрацювати з обласною радою, аби встановити об’єктивну та прозору інформацію і наказати винуватців.

«Безкарність породжує вседозволеність. Обласна рада виступає за прозорість проведення розслідування та буде сприяти інформуванню громадськості про стан її справи. Лише координація зусиль влади, громадськості та правоохоронців стануть потужною протидією сепаратизму та безкарності за протиправні дії. Обласна рада ініціює ряд звернень до Міністерства юстиції, Верховної Ради, мета яких внести зміни до законодавства, що будуть унеможливлювати діяльність організацій, які несуть загрозу територіальній цілісності України та дії яких спрямовані на підрив державності», - наголосив голова обласної ради Гліб Пригунов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


ґебельсу пукінаЗсавушкіна55  (13.05.17 07:45): і знов совкові пропукінці всралися...
не сталося як їм марилось!!
Замість провакації безкарної вийшов СУД над злодюжками на чолі з вількульом та сморід совковий...
як і далі так піде то вількуль собі імідж покидька створить... а збіжати не встигне
Відповісти | З цитатою
Хай живе  (12.05.17 21:05): Чиновники - отличные психологи. Они знают, что народ нужно успокоить клятвенными обещаниями во всём разобраться. Они также уверены, что со временем актуальность этой темы сойдёт на нет, и никаких мер принимать не придётся. Старая схема оболванивания масс. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Тома  (12.05.17 20:53): Читаю коменты и поражаюсь,пенсионеры нацепили на себя ленты страны агрессора,Вилкул знал об отношении наших военных к данным "украшениям" и спровоцировал специально столкновения.Титушек нанял заранее. Не было бы георгиевских лент,не было б драк.Вопрос в другом ,почему Вилкул ещё не сидит? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
12345  (12.05.17 10:28): А мне нравится Прыгунов своими лозунгами, а где в действиях атошников, полиции и демонстрантов он увидел сепаратизм, обычное хулиганство. "нанесение тяжких телесных повреждений должностным лицам" каким лицам, имеется ввиду полиции? Она была при исполнении. Что-то как-то все запутано, думаю объективных результатов расследования мы как всегда не дождемся. Відповісти | З цитатою
Умник  (12.05.17 07:52): Глуховеря...Сосков ...все также вроде перемены , а они всегда Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Раиса V  (12.05.17 04:39): "Сегодня состоялось экстренное заседание Президиума облсовета"
__________
Президиум облсовета? У нас в области, есть свой Президент?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Ч  (11.05.17 23:44): А что кроме "9мая" больше проблем и вопросов нет!? Відповісти | З цитатою
сын израилев  (11.05.17 21:29): Безнаказанность порождает вседозволенность. Закон 90-х годов. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепр_2  (11.05.17 19:31): "Заседание президиума облсовета..."

В России советы разогнали сразу и ввели городские/районные/областные думы.
Интересно, Украина когда-нибудь перегонит Россию по степени развития?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті