Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська міська рада оголошує акцію «Передай захиснику смаколик до Масляної»

Дніпровська міська рада оголошує акцію «Передай захиснику смаколик до Масляної»

З 20 по 24 лютого в дніпровській міській раді проходитиме акція «Передай захиснику смаколик до Масляної». Кожен охочий зможе принести щось смачненьке для українських бійців, які перебувають у зоні проведення АТО.

Про це повідомив виконувач обов'язків начальника управління з питань учасників АТО, членів їхніх сімей та внутрішньо переміщених осіб Сергій Звірко.

«Хотілось би зробити щось приємне для бійців АТО, тому що в бойових умовах кожна чашка гарячого чаю або солодощі, фрукти – це надзвичайно добре. Для військових дуже важливо знати, що про них пам'ятають. Коли вони сидять у мокрих окопах, коли постійно стріляють, така маленька увага міста для них дуже важлива», – зазначив Сергій Звірко.

Посадовець каже, що можна приносити чай, каву, будь-які солодощі. Перевагу краще надати магазинним смаколикам, адже вони надійно запаковані та не швидко псуються. Якщо містяни захочуть принести домашні ласощі, то краще обрати сухе печиво, а не бісквіти чи млинці. Крім того, можна приносити дитячі малюнки та ляльки-мотанки, які військові носять як обереги. Усі зібрані подарунки представники управління з питань учасників АТО, членів їхніх сімей та внутрішньо переміщених осіб повезуть 24 та 25 лютого в зону проведення бойових дій оперативному командуванню «Схід», яке й розподілить вантаж серед бійців. Разом з представниками мерії вирушить гурт «Вертеп», який забезпечить культурну програму для військових.

Приносити подарунки для бійців можна до кабінету № 209 Дніпровської міської ради (просп. Дмитра Яворницького, 75). За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 745-00-68 або на сторінку в мережі «Фейсбук»( https://www.facebook.com/atodmr/?fref=ts ).

Gorod.dp.ua на Facebook.


ох  (21.02.17 11:35): принеси, передай, купи, сдай, отдай - вот так и живем Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті