Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Дніпропетровської області їдуть європейські експерти

До Дніпропетровської області їдуть європейські експерти

Як може допомогти ЄС регіональному бізнесу, вимушеним переселенцям, процесу децентралізації та боротьбі із корупцією. Це головні питання, які перш за все турбують європейців відносно України.

І саме ці питання обговорювалися на зустрічі голови обласної ради Гліба Пригунова та посла ЄС в Україні Хюга Мінгареллі.

Отже, вже найближчим часом в Дніпропетровську область приїде європейська експертна команда з питань модернізації державного управління. Вже наступного місяця в Дніпрі відкриється Центр підтримки бізнесу. Пан Мінгареллі зазначив, що європейці розуміють, що український бізнес працює в складних умовах і деякі компанії втратили свої ринки. Тому завдання ЄС допомогти цим компаніям відновитися. Центр підтримки бізнесу буде надавати консультаційні та навчальні послуги, аби українські підприємства могли прийняти європейські норми і стандарти.

Пан посол наголосив на тому, що Україна для Європи – це стратегічний партнер, і завдання Європи - сприяти збереженню її цілісності і незалежності.

Хюг Мінгареллі позначив, що і надалі Європа буде надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам та поширить обмін між студентами та викладачами вишів.

У свою чергу Гліб Пригунов подякував всій європейській спільноті за підтримку:

«Наша область – прифронтова зона, це певний виклик і суспільству, і бізнесу, і владі. Дійсно, військові дії на сході виснажують кожного з нас. Тому всебічна підтримка наших сусідів, додає сил, додає впевненості, що ми переможемо».

Наприкінці зустрічі, пану послу було продемонстровано невеличкий відеоролик, де відображено, як живуть переселенці в Дніпропетровській області, як використовується європейська допомога. Зворушливі інтерв’ю, вражаючі кадри війни – все це не залишило байдужим пана Хьюга Мінгареллі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Зю  (07.02.17 02:47): Кстати, а за чей счет банкет? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті