Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
04:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська міська рада презентувала оновлену сторінку адмінпослуг та мапу МАФів і місць сезонної торгівлі

Дніпровська міська рада презентувала оновлену сторінку адмінпослуг та мапу МАФів і місць сезонної торгівлі

Міська рада Дніпра презентувала оновлені інформаційні ресурси, які найчастіше використовуються мешканцями міста: мапу малих архітектурних форм (МАФ) та місць сезонної торгівлі, а також сторінку Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Про це повідомила виконувачка обов'язків заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило.

«Мета міської ради – перевести все потрібне мешканцю міста спілкування з міськрадою в два ЦНАПи нового, відкритого формату. Нагадуємо, що ЦНАП обслуговує Дніпро і Дніпропетровську область», – зазначила Яніка Мерило.

Відтепер за допомогою оновленої сторінки ЦНАП можна записати на прийому у будь-який зручний час до Лівобережного та Правобережного ЦНАПів, замовити документ з доставкою через «Укрпошту» та скористатися адміністративними послугами, які надаються через портал iGov. Крім цього, на сторінці доступні понад 220 послуг, які надає ЦНАП. 10 з них користуються найбільшим попитом. Зокрема, це перереєстрація майна, відкриття та закриття ФОП.

На оновленій мапі МАФів та місць сезонної торгівлі наразі можна побачити торговельні точки (з розбивкою за видами діяльності) та основні дані щодо них (номер договору, площа, місце розташування). Містяни також можуть подати заявку на розміщення торговельних точок на вільних локаціях та в місцях, де, на їхню думку, можливо облаштувати майданчик для торгівлі. Крім того, сторінка дає можливість подати скаргу на наявні об'єкти, а також на точки, які не нанесені на мапу, – для цього передбачена функція геолокації.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Дык  (24.01.17 14:21): Карта пока не актульна. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті