Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нові сервіси на iGov: онлайн дозвіл на покупку, зберігання та носіння зброї

Нові сервіси на iGov: онлайн дозвіл на покупку, зберігання та носіння зброї

Ще більше держпослуг на iGov. На порталі запустили нові сервіси, що дозволяють онлайн отримувати дозвіл на покупку зброї, її носіння та зберігання. Повністю позбутися візитів до правоохоронних органів не вийде, та їх кількість зменшиться.

Про це під час прес-конференції розповів радник голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Дубілет.

«Ми запустили кілька сервісів по зброї. Це дозвіл на її покупку, зберігання або носіння, а також продовження цих дозволів, – зазначив Дмитро Дубілет. – Завдяки цьому, кількість візитів до правоохоронців зменшиться. Їхню роботу можна буде оцінити онлайн та навіть написати анонімний коментар. Ще одна перевага – люди матимуть покрокову інструкцію – які інстанції треба відвідати, коли, де вони знаходяться».

Поки ці сервіси доступні лише для мешканців Дніпра. Щоб скористатися, зайдіть на iGov. У пошуку задайте слово «зброя». Оберіть необхідну процедуру. Вкажіть свій регіон та місто. Увійдіть в систему через BankID чи скористайтеся цифровим підписом, якщо маєте його. Заповніть поля, додайте скани документів. Чекайте на відповідь та запрошення до правоохоронців. Це займе до двох днів.


Повністю позбутися зустрічі з правоохоронцями при отриманні дозволу на покупку зброї, її носіння та зберігання, а також продовження цих дозволів не вийде, зазначає начальник відділу дозвільної системи управління превентивної діяльності ГУНП у Дніпропетровській області Микола Федорович.

«Є процедури, без яких видача дозволів неможлива. Наприклад, правоохоронці мають переконатися у наявності спеціального сейфу для зберігання зброї, отримати медичні довідки, що свідчать про адекватність людини . Портал держпослуг iGov дозволить зменшити кількість візитів для консультацій, адже вся роз’яснювальна інформація буде в онлайн доступі», – сказав Микола Федорович.

На Дніпропетровщині зброю мають 54 тисячі людей.

На порталі iGov для мешканців Дніпропетровщини доступні 242 онлайн послуги.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кхм  (18.01.17 14:59): кто нить подарит безработному на большом фото станок для бритья ? Відповісти | З цитатою
Просто мать  (18.01.17 14:30): Кому выгодно продавать оружие в Днепре? Появился новый бизнес. Магазины по продаже оружия растут как грибы после дождя. Відповісти | З цитатою
мать убитого  (18.01.17 09:48): 54 тыс имеют оружие , а есть статистика сколько человек уже убито из этого оружия? Наш мажор имел и справку и разрешение из полиции. Мальчики , пощадите своих матерей. Очень больно без вас оставаться. В нашем государстве , на мой взгляд , оружие должны иметь только те, кому оно положено по должности. Много дураков, как в моем случае, скрытых алкоголиков, неуравновешенных и людей, которые неадекватно реагируют на "полнолуние", но об этом еще не знают медики. Приват хочет сбагрить свое оружие ?
Не дай бог никому пройти через мое испытание. Я ПРОТИВ.
Відповісти | З цитатою
Fidel  (17.01.17 21:45): Тема разрешения приобретения огнестрельного короткоствольный оружия населению настолько велика, что можно обсуждать её очень долго. При этом у каждой из сторон будет целый ворох железобетонных фактов и аргументов в свою пользу. Лично мое мнение, что ничего плохого в том, что население сможет преобретать такое оружие, нет. Но речь в данной статье идет о том, что нашу с вами жизнь пытаются сделать лучше, так как iGov делает многие процессы общения с госструктурами более прозрачными, что положительно влияет на борьбу с коррупцией. Спасибо разработчикам за их работу Відповісти | З цитатою
piligrim  (17.01.17 17:03): фигня это все! в стране полно нелегального оружия, депутаты имеют огнестрельное, короткоствольное, нарезное оружие, а "ты" будешь ходить по городу с "берданкой" для самозащиты? СМЕШНО!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті