Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
22:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Незаконний допінг на мільйон гривень

Незаконний допінг на мільйон гривень

Саме на таку суму були вилучено різних підконтрольних препаратів, у тому числі сильнодіючих і незареєстрованих в Україні в одного дніпровського підпільного спортивного фармацевта, повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Під час обшуку у чоловіка, що займався незаконним розповсюдженням сильнодіючих лікарських засобів та вигаданих торгових марок анаболічних стероїдів на території Дніпропетровської та інших областей України.

Ефіри тестостерону, нандролон, метандієнон та інші подібні препарати розходилися до клієнтів Запоріжжя, Кривого Рогу, Києва, Харкова, Львова, Одеси та інших регіонів держави.

Схема була звичною для інтернет-наркоторгівців та реалізаторів незаконного допінгу: реклама у соцмережах, використання Інтернет (електронні пошти різних доменів, а також за допомогою мессенджеру «Скайп»), підпільний підприємець зв'язувався із покупцями та відсилав їм продукцію за допомогою кур'єрської служби.

Виторг отримував на пластикову картку комерційного банку, та на електронні гаманці Easy Pay і WebMoney .

Загалом у чоловіка вилучено більше двох літрів та близько семи тисяч пігулок різних препаратів.

Наразі в илучені речовини, препарати та інші предмети направлені на дослідження до Дніпропетровського НДЕКЦ МВС України.

Відкрито кримінальн е провадження за статтею ст. 321 Кримінального кодексу України, максимальна санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до десяти років.

На теперішній час проводяться заходи зі встановлення злочинних зв'язків підпільного спортивного фармацевта, виявлення можливих каналів розповсюдження сильнодіючих лікарських засобів та інших препаратів, зауважив Сергій Дереза.

Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей ДПН НПУ




Gorod.dp.ua на Facebook.


Зю  (03.11.16 15:19): Не будет дела. Оказывается, это пищевые добавки. Вот к примеру. Горький красный перец в порошке, продается в супермаркете. Его можно в борщ немного положить, а можно и в спортивных целях. Хотите, улучшить свой результат по бегу? Немножко этого вещества применить ректально и возьмете дистанцию на уровне КМС! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті