Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
22:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Крапка в гучній справі: військовий госпіталь у Дніпрі повернули в державну власність

Крапка в гучній справі: військовий госпіталь у Дніпрі повернули в державну  власність

В гучній справі, яка тяглася понад два роки, поставили крапку. Вищий господарський суд України повернув з приватної власності у державну Дніпропетровський військовий госпіталь. Юристи ОДА брали участь у засіданнях в інтересах держави.

«Нарешті в справі військового госпіталю у Дніпрі поставлено крапку. Стратегічно важливий для країни медзаклад, який потрапив до приватної власності незаконно, повернули у державну власність. У цій справі ОДА виступала в інтересах держави. Дякуємо всім, хто брав участь в процесі та допомагав повернути госпіталь законному власнику», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

В 2007 році Міноборони незаконно, без погодження з Кабміном України, передало одній з компаній більше 10 тисяч квадратних метрів нерухомості та майже 4 га землі Дніпропетровського військового госпіталю для модернізації матеріально-технічної бази. Для проведення робіт ця компанія взяла кредит в банку ВТБ на 130 мільйонів гривень під заставу майна госпіталю. Гроші не повернули, тож врешті лікарня перейшла у власність банку.

Повертати будівлю в державну власність почали понад два роки тому. У квітні 2016-го суд ухвалив рішення про повернення медзакладу державі. Проте представники банків подали касаційну скаргу. Днями Вищий господарський суд України залишив в силі попереднє рішення – передати госпіталь державі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Горожанин  (31.10.16 12:40): Может национализировать стратегические объекты: электростанции, теплостанции и другие.
Цитата :"В стране, где невозможно доверять ни власти, ни судебной системе, ни частным компаниям никакая деловая активность невозможна."
Відповісти | З цитатою
Незнайка  (28.10.16 17:06): "В 2007 году Минобороны незаконно передало одной из компаний более 10 тыс. квадратных метров недвижимости и почти 4 га земли Днепропетровского военного госпиталя"

И кто же тогда в 2007 году был министром обороны? "Неустановленное лицо", что ли?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті