Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Африканські пристрасті у Дніпрі: у цирку покажуть нове міжнародне шоу

Африканські пристрасті у Дніпрі: у цирку покажуть нове міжнародне шоу

Акробати, які проповзають під вогняними стрілами, неймовірні піраміди з людей, найскладніші трюки в повітрі без страховки, балетні па верхи на конях та дресировані тварини. Дніпровський цирк та цирк «Чинизеллі» представить нове міжнародне шоу «Африканські пристрасті».

Захоплююча програма стартує у Дніпрі з 29 жовтня. Про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

Для дніпровських глядачів виступатимуть лауреати міжнародного фестивалю артистів цирку в Монте-Карло – кенійська група "Кенія Бойс". Акробати проповзатимуть під вогняними стрілами, розташованими на висоті 20 см від землі. На манежі вистрояться неймовірні піраміди заввишки 6 метрів, де одна людина триматиме на собі шістьох інших. Артисти танцюватимуть запальні африканські танці.

Повітряні гімнасти на ланцюгах і ременях під куполом цирку без страховки виконують найскладніші трюки.

Під час номеру «Весела африканська ферма» на манеж вийдуть верблюди, білі та чорні тибетські яки, шотландські і африканські корови, лама, поні, дикобрази. Учасники номеру "Па-де-де на конях" виконають балетні трюки, стоячи на конях.

Група «Тремп-бразерс» покаже дуже незвичайні стрибки на батуті. Впродовж всієї вистави глядачів розважатиме лауреат циркових фестивалів, клоун Оксана Нескладна.

Програма «Африканські пристрасті» стартує з 29 жовтня в державному цирку у Дніпрі. Ціна білетів – від 60 грн, дітям до 5 років за наявності свідоцтва про народження безкоштовно. Адреса цирку: вул. Січеславська Набережна (колишня вул. Набережна Леніна), 33. Телефони для довідок: (056) 744-86-59, (056) 744-86-79, (056) 744-77-25.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Anna  (25.10.16 21:41): Летом, в 40 градусную жару, не работал ни один кондиционер. Интересно, чего ждать сейчас? Что одевать на детей? Відповісти | З цитатою
Алекс  (25.10.16 21:34): В цирке вонь!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Зю  (25.10.16 18:21): Гринпис, вы что же, артистов из Африки и называете некорректным словом? А вдруг, это красивые африканские гимнастки? Правда, они вас могут и съесть... Відповісти | З цитатою
Гринпис  (25.10.16 17:37): Цирк с животными давно пора запретить. Их дрессура - это форменное издевательство!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті