Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

21 водовід збудують та реконструюють на Дніпропетровщині цьогоріч

21 водовід збудують та реконструюють на Дніпропетровщині цьогоріч

На Дніпропетровщині реконструюють 4 водоводи, ще 8 — будують «з нуля». Загалом цьогоріч в області прокладуть та відремонтують 21 водовід. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

«У 2015 ми проклали 130 кілометрів труб. Вперше питну воду отримали 30 тисяч сільських мешканців, які раніше її не мали, - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. - Цьогоріч плани ще масштабніші. Збудуємо та реконструюємо 370 кілометрів водоводів. Це дозволить забезпечити водою без перебоїв 145 тисяч людей. Третина з них ніколи раніше її не мала».

Реконструкцію водоводів вже завершують в селищі Романково в Кам’янському і в Синельниковому. Через зношеність мереж жителі цих населених пунктів мали постійні перебої з водою, особливо у літній період. До кінця червня роботи завершаться. 60 тисяч людей отримають стабільне водопостачання.

Цього місяця приступили до реконструкції водоводів, які забезпечують водою Тернівку та П'ятихатки. Ще 8 почали будувати «з нуля» в Апостолівському, Широківському, Нікопольському, Криничанському та Томаківському районах. Вони забезпечать водою 52 тисячі жителів області. Півтора десятки з них ніколи не мали у своїх домівках централізованого водопостачання.

У 2016 році в області збудують та реконструюють 21 водовід.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті