Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Будівництво водогонів, реконструкція доріг та котелень: рік роботи нової команди ОДА

|«« «« »» »»|

2 мільйони квадратних метрів відремонтованих доріг, 32 побудованих та реконструйованих водоводи, 12 модернізованих котелень. Все це – результат роботи нової команди Дніпропетровської ОДА за рік.

«Ремонт доріг, вода в найвіддаленіших селах та модернізовані котельні. Для будівництва та реконструкції ми залучили кошти з бюджетів всіх рівнів, запросили до співпраці інвесторів. Вперше воду у власні оселі отримали 30 тисяч сільських жителів», - зазначив очільник області Валентин Резніченко.

За рік відремонтовано понад 2 мільйони квадратних метрів доріг в усіх містах та районах області. На це з бюджетів всіх рівнів виділено рекордну суму - 800 млн. грн. Якість проведених ремонтів перевіряє спеціальна комісія. До її складу увійшли представники ОДА, фахівці з якості доріг, активісти. Виявлені під час перевірок недоліки усунуть підрядники за власний кошт. Цьогоріч на Дніпропетровщині капітально відремонтують ще 123 дороги.

Збудовано та реконструйовано 32 водогони в Томаківському, Софіївському, Апостолівському, Новомосковському, Петриківському, Криничанському та Криворізькому районах. Вони забезпечили питною водою 30 тисяч сільських жителів, які ніколи її не мали в домівках. У цьому році планується реконструювати та побудувати ще 21 водогін. Це дозволить покращити умови життя близько 150 тисяч мешканців Дніпропетровщини.

У Петропавлівському, Криворізькому, Межівському, Петриківському, Царичанському та Верходніпровському районах переведено на альтернативне паливо 12 котелень. Цьогоріч за обласні кошти реконструюють ще стільки ж. Із залученням інвестицій розпочнуть будівництво 50 нових котелень в Покрові (Орджонікідзе), Нікополі й Марганці. Вони будуть працювати на альтернативному паливі та забезпечать стабільним теплопостачання лікарні, школи, дитсадки та заклади культури.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Маричка  (24.03.16 16:40): Пусть резниченко опубликует видеодоказательства прокладки 130 километров труб. Без доказательств НЕ ВЕРЮ! Более того без доказательств все будут считать что он все это украл, это 100%. Відповісти | З цитатою
777  (24.03.16 15:04): БЛА-БЛА-БЛА , БЛА-БЛА-БЛА... ДЕНЬГИ СПИСАЛИ- УРА! Відповісти | З цитатою
Евгений  (24.03.16 14:01): из Запорожья проедте в днепропетровскую область по трассе москва-симферополь запорожская область полатана,днепропетровская вся в Позорных ямах,отрывающих колеса.тоже самое трасса на Кр.Рог.Где деньги и 2 млн.м2 дорог в области "лучший менеджер" губ.Резниченко? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті