Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Валентин Резніченко нагородив будівельників фортифікаційних споруд

Валентин Резніченко нагородив будівельників фортифікаційних споруд
Очільник Дніпропетровщини Валентин Резніченко відзначив нагородами будівельників фортифікацій на кордоні з зоною АТО. За професіоналізм та захист Батьківщини їх нагородили пам’ятними медалями «За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області», нагрудними знаками «За розвиток регіону», грамотами ОДА та подяками очільника області.

«Дякую кожному з будівельників за мужність та патріотизм. За силу духу та витримку, яку проявив кожен із вас. Незважаючи на складні умови, обстріли та масштабність будівництва, ми впорались. Дніпропетровщина першою завершила будівництво фортифікаційних споруд, зробивши свій внесок у безпеку та спокій в Україні», - зазначив Валентин Резніченко.

Величезний за обсягом проект вдалося реалізувати менше, ніж за 3 місяці. Над ним працювали більше 800 мешканців регіону, 400 з них – від початку до кінця.

У будівництві використано 2619 залізобетонних виробів, 4644 кубічних метрів лісу, задіяно 74 одиниці будівельної техніки. На цілодобову роботу були переведені три заводи залізобетонних виробів.

Фортифікаційні споруди – це складний комплекс з опорними пунктами та інженерними загорожами, окопами та спеціальними укриттями. Дніпропетровщина зводила 27 захисних об’єктів на більш ніж 100 км. Це найбільший обсяг робіт серед регіонів України. На них було витрачено 47 млн. грн. з державного бюджету.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вова  (07.10.15 19:00): 47 млн не понятно куда. Разве эти бесполезные сооружения играют какую то роль в современной войне? Стратегия на уровне начала 20 века. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті