Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Щеплення від грипу восени допоможе не захворіти взимку

Щеплення від грипу восени допоможе не захворіти взимку
Поки на Дніпропетровщині не зареєстровано жодного випадку захворювання на грип. Не сезон, пояснює інфекціоніст Володимир Чумак. Але каже: подбати про своє здоров’я варто вже зараз. Щеплення від грипу восени зміцнить імунітет, знизить ризик захворіти, допоможе уникнути ускладнень.

Втомленість, головний біль, а згодом й нежить та біль у горлі. Це перші симптоми грипу. Захворіти не складно – достатньо будь-якого стресу чи переохолодження. Щеплення від грипу допоможе скоротити лікування недугу до 5-6 днів, уникнути ускладнень. Ця процедура не обов’язкова. Людина сама вирішує потрібно це їй чи ні. Якщо ж наважились робити, то відвідайте сімейного лікаря. Той підкаже, яку вакцину краще обрати, на що звернути увагу. І головне – прививатися у домашніх умов не можна, наголошує Володимир Чумак.

Щеплення рекомендується робити дітям до 5 років, вагітним жінкам, літнім людям, а також тим, хто має надмірну вагу, діабет, проблеми з серцем, легенями. Не зайвим буде привитися й медикам, вчителям, продавцям, водіям громадського транспорту та іншим людям, які працюють з оточуючими. Оптимальний варіант для початку вакцинації – листопад-грудень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Неболей  (07.10.15 12:48): Как можно быть настолько безграмотными!? Только люди далекие от медицины могут кричать "не делайте прививки, они убивают". А вы проверили статистические данные о смертности и осложнениях среди привитых и среди не привитых от гриппа? Оперируйте цифрами и сразу станет понятно где больше рисков. Люди, которые привились от гриппа в 90% случаях не болеют. А сколько процентов заболеют гриппом, находясь в общественном транспорте, школах, садиках, магазинах, где будет находится заболевший человек? Ответ - те же 90%! Відповісти | З цитатою
H  (03.10.15 12:02): Прививка это самоубийство! не убивайте своих детей, в инете инфы о пагубном влиянии прививок полно, проработайте этот вопрос за ради своего здоровья Відповісти | З цитатою
Крепкое Здоровье  (02.10.15 15:00): Люди, ни в коем случае не колите в себя эту отраву. Все прививки убивают имунитет, отравляют организм и вызывают побочные эффекты! Люди, которые отказались от вкалывания в себя вирусов, значительно более здоровы! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті