Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці Васильківки подякували Валентину Резніченку за довгоочікувану питну воду

Мешканці Васильківки подякували Валентину Резніченку за довгоочікувану питну воду
Обіцяного два роки чекають. Мешканці Васильківки відчули цю приказку на собі. Вони чекали з 2013 року, доки відремонтують місцевий водовід. Весь цей час селяни страждали через постійні перебої з водою. Коли наприкінці цього місяця отримали стабільне водопостачання, приємно здивувались.

«Прийшовши до комунального підприємства «Джерело», щоб подякувати за чудове водопостачання, ми дізналися про Вашу допомогу. Висловлюємо щиру вдячність за піклування та увагу до проблем сільських жителів», - пишуть голові ОДА Валентину Резніченку мешканці Васильківки.

Капітальний ремонт водоводу Вовчанського водозабору тривав з 2013 року. Через зношену систему мешканці селища роками втрачали більше 50% питної води. У липні цього року Валентин Резніченко дав завдання терміново виправити ситуацію і повернути воду людям. Вже всередині серпня проблему мешканців Васильківки вирішили.

Роботи ще на 5 водоводах Дніпропетровщини тривають. А саме: на водопроводі у Синельниковому, на ділянках магістрального водоводу Дніпро-Західний Донбас, на водоводах до П’ятихаток, селища Гвардійське Новомосковського району, Тернівки та Верхньодніпровська.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


благодарный житель  (27.08.15 13:02): Как поблагодарили? Хорошо? Поясно кланялись? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті