Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області будуть виконуватись всі інфраструктурні програми

У Дніпропетровській області будуть виконуватись всі інфраструктурні програми
Новому керівництву Дніпропетровської області дісталася позитивна тенденція щодо наповнення бюджетів усіх видів, що дозволяє швидко і якісно реалізувати інфраструктурні програми, закладені на 2015 рік. Про це в ефірі каналу «112» заявив заступник голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник.

Відповідаючи на запитання ведучого, Олійник зазначив, що команда екс-голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, крім успішної організації оборони області, провела потужну роботу з концентрації і дбайливого відношення до фінансів.

«Новому керівництву області дісталася досить позитивна тенденція щодо наповнення всіх видів бюджетів, і Дніпропетровщина має великий фінансовий запас. Ще з минулого року у нас закладені серйозні інфраструктурні програми, і я впевнений, що всі вони будуть виконуватися. Темпи виконання цих робіт, враховуючи спадкоємність обласної влади, вже протягом поточного року покажуть фізичні і якісні зміни ситуації на краще», - заявив заступник голови обладміністрації.

«Це стосується й іншої якості ремонту доріг, будівництва інфраструктурних споруд. Тому я впевнений, що цей рік буде дуже цікавий. Дай Бог, щоб зупинилися, нарешті, військові дії, і ми могли б перейти до громадянської роботі», - підкреслив Святослав Олійник, додавши, що жителі області будуть задоволені діями обласної влади і держави в цілому.

Він також зазначив, що прийняв пропозицію продовжити роботу в Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

«Зараз я допомагаю новому губернатору увійти в курс справи. Ситуація в Дніпропетровську досить стабільна, влада поступово переходить до нового керівництва. Це відбувається якісно, ​​ніякої дестабілізації обстановки в області ми не допустимо», - сказав Святослав Олійник.

Як відомо, вночі 25 березня президент Порошенко задовольнив заяву Ігоря Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. 26 березня новим губернатором Дніпропетровської області був призначений Валентин Резніченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гапка  (03.04.15 18:30): Когда посадят этого заместителя губернатора! Взяточником был в прокуратуре и взяточником крупного масштаба стал в обладминистрации. Только криворожские бизнесмены вынуждены были передать ему за решалово 800 000 долларов. И эта тварь тут что то нам рассказывает. Відповісти | З цитатою
Кадровик  (02.04.15 21:56): А чё там беглый джурист горисполкома говорит на ютубе, этому верить? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті