Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
04:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Центральній міській бібліотеці пройшов вечір пам’яті Андрія Кузьменка

У Центральній міській бібліотеці пройшов вечір пам’яті Андрія Кузьменка
10 лютого, у Центральній міській бібліотеці пройшов вечір пам’яті відомого українського музиканта, лідера гурту «Скрябін», продюсера, телеведучого та письменника Андрія Кузьменка (творчий псевдонім – Кузьма Скрябін), який трагічно загинув, минулого тижня в автокатастрофі. Організаторами заходу виступив Інтернет-центр ЦМБ.

- Особисто я не є фанатом гурту «Скрябін», хоча й знаю тексти усіх його хітів, які лунали на радіо і в телеефірах. Мені подобався Кузьма, як цікава і дуже позитивна особистість, як телеведучий. Дізнавшись про його загибель, захотів послухати більше його музики. Після цього виникла думка провести вечір пам’яті Андрія Кузьменка, - розповідає завідувач відділом електронних видань та Інтернет-ресурсів Центральної міської бібліотеки Олександр Ошега.

Зал бібліотеки був наповнений людьми. Навіть самі організатори, за їх словами, не очікували такої кількості відвідувачів.

На вечорі гості прослухали факти творчої біографії Кузьми, переглянули найвідоміші відеокліпи гурту «Скрябін», а також послухали кавер-версії його пісень у виконанні молодого музиканта Миколи Родіна. На завершення учасники переглянули одне з яскравих інтерв’ю співака у розважальному ток-шоу. І саме таким, цікавим та дотепним, він залишається у пам’яті багатьох людей.


- Мені захід сподобався. Сьогодні ми поглянули на особистість Андрія Кузьменка з різних сторін, - ділиться враженнями учасниця вечору Наталія Литвиненко. Доповненням стала книжкова виставка, присвячена Кузьмі Скрябіну із фондів бібліотеки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


стоик  (11.02.15 23:40): Как человека,конечно жалко.Как творчество?!, село-селом.Дело творческого вкуса. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ЧириПаха  (11.02.15 21:18): Книг шото маловато в Центральной библиотеке.. Відповісти | З цитатою
777  (11.02.15 16:15): Почему всем не объявили о дате вечера?!! Я бы сходил, если бы вовремя написали в новостях! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті