Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Вт, 16 квітня 2024
06:50

СПОРТ ТА АКТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК

Гоночний яхт-клуб (MIR Racing Yacht Club)

gorod.dp.ua/20340

Спортивні клуби та центри

вул. Шолохова, 11, 49080 Лівий берег
+380661111380
e-mail: [email protected]
Презентація гоночного яхт-клубу MIR відбулася 13 березня 2017 року в Дніпрі. Клуб створив і відкрив Олімпійський чемпіон - Ігор Матвієнко. Цей проект для того, щоб об'єднати безліч людей, захоплених Вітрилом і Морем. У цих двох коротких словах є весь світ: адреналін і швидкість, вітер і подорож, перемога над стихією і собою, мотивація і мрія, друзі і команда, в загальному, все життя.
Діяльність клубу дозволить більшій кількості дітей і дорослих доторкнутися до світу яхтингу. Мета - втілити в рідному місті елементи сучасної моделі аматорського вітрильного спорту, яка не залишає байдужими до світу вітрила безліч людей по всьому світу.
MIR - це клубні гонки і аматорські регати, професійні гоночні проекти, дитячий вітрило, навчання яхтингу для дорослих, тим-яхтинг для організацій, подорожі ... Загалом, цілий новий світ, який можна створити в своєму житті самим, разом з MIR Racing Yacht Club !
Відкривайте для себе нові горизонти, рухайтеся вперед, мрійте! Це надає життю барв і смаку! Приєднуйтесь!
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті