Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 24 квітня 2024
19:22

СПОРТ ТА АКТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК

Українська Федерація Йоги

gorod.dp.ua/17012
Спорт та активний відпочинок - Українська Федерація Йоги

Спортивні клуби та центри, Громадські організації

www.yoga.net.ua/filials.php
Всеукраинская общественная организация «Украинская Федерация Йоги» – союз независимых йога-центров, инструкторов йоги, людей практикующих йогу и только приступивших к освоению этой древней системы.

Катерина  (06.09.23 16:26): Давно займаюся йогою, більше 15 років. В Українській федерації йоги є підхід до розвитку в кожному аспекті життя. Говорячи про соц.розвиток, я реалізувалася в таких компаніях як Нестлє, Майкрософт, зробила після цого свою компанію. Стала членом CID UNESCO.

Окрім цього у кожного інструктора УФЙ щонайменш дві освіти. В тому числі медицина та психологія. Є певні протипоказання, не всі звісно можуть займатися. До здоров'я ставляться дуже обережно, з турботою.

Якщо ми кажемо про фізичну составну, тут можна знайти заняття на різні смаки. Починаючи з класичної йоги, хатха-йоги, закінчуючи пранаямами. Дуже раджу, тим паче йдуть набори в групи. Сайт http://in.yoga/
Відповісти | З цитатою
Ксюша  (18.03.16 13:08): Украинская Федрация Йоги — это прекрасное место для того, чтобы прикоснуться к такой древнейшей практике, как йога. Занимаюсь в Федерации уже не первый год и очень довольна тем, что когда-то мне просто было интересно узнать что такое йога, а теперь этот интерес во многом изменил мою жизнь. Рекомендую всем. И считаю, что каждый может найти что-то интересное для себя на занятиях с опытными инструкторами федерации. Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті