Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
23:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Медики Дніпропетровщини закликають усіх пройти профілактичні огляди

Медики Дніпропетровщини закликають усіх пройти профілактичні огляди
З 2 по 6 лютого 2015 року у медзакладах Дніпропетровщини проходитиме тижневик боротьби з раком. Під час прес-конференції на цю тему заступник головного лікаря клінічного онкологічного диспансеру Віктор Ханов та головний позаштатний спеціаліст з дитячої онкології департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Наталія Дементьєва закликали жителів регіону подбати про своє здоров'я та пройти профілактичні огляди.

Наталія Дементьєва наголосила, що у дітей важливо діагностувати онкозахворювання якомога раніше, адже на першій та другій його стадії шанси одужати є у всіх, а лікування не таке складне, у порівнянні з третьою та четвертою стадією.

«У питанні раннього виявлення онкозахворювань дуже важливі взаємини у сім'ї, адже деякі діти соромляться розповідати батькам про те, що їх щось турбує. Саме тому батьки мають спілкуватися з ними та уважно стежити за станом їх здоров'я. Варто звернути увагу на активність дитини, на її вагу (немовляти не набирають, а більш старші – втрачають її), нудоту, невелике підвищення температури тіла, або якщо звичайні хвороби ніби то безпідставно стають більш довготривалими», – зауважила лікар.

Віктор Ханов розповів, що серед дорослого населення найбільш поширені онкозахворювання – це злоякісні новоутворення шкіри, дихальної системи, пухлини шлунково-кишкового тракту, молочних залоз, репродуктивної системи.

«Онкозахворювання на ранній стадії майже не мають симптомів. Але для цього й існує система профілактичних оглядів, коли щорічно людина звертається до свого лікаря та проходить низку базових обстежень – рентген, гастроскопія, огляд спеціалістом, лабораторний контроль. Такого мінімального набору у більшості випадків достатньо для того, щоб виявити найбільш поширені види пухлин».

Отримати консультації лікарів та пройти профілактичні огляди жителі області можуть звернувшись до свого лікувального закладу.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


Наталья  (01.02.15 16:54): http://medicalplaza.com.ua/novosti/aktsionnoe-predlozhenie-e to-nam-pod-silu

Со 2 по 6 февраля 2015 года в медицинском центре "Medical Plaza" проводится неделя по профилактике и раннему выявлению злокачественных новообразований, приуроченная ко Всемирному дню борьбы против рака под девизом «Это нам под силу!».

Cкрининговое обследование и женщинам, и мужчинам, с целью выявления бессимптомных форм онкологических заболеваний и факторов риска их развития!

http://medicalplaza.com.ua/novosti/aktsionnoe-predlozhenie-e to-nam-pod-silu
Відповісти | З цитатою
Профилактика  (30.01.15 22:41): ЗдОрово. Прошёл профилактический осмотр и в АТО. Відповісти | З цитатою
Раиса  (30.01.15 18:59): А в каких поликлиниках можно все это сделать? Или просто, бла-бла-бла? Відповісти | З цитатою
1  (30.01.15 17:13): "Зарплаты врачей будут зависеть от количества пациентов – Квиташвили. " Похоже началось. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
К...с  (30.01.15 16:47): так уже и не жалко ... Відповісти | З цитатою
Смертный прыщ  (30.01.15 16:36): А где опосля прохфилактического осмотру получить недорогое квалифицированное лечение-обслуживание? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті