Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міжнародна організація «Save the Children» надаватиме допомогу дітям Дніпропетровщини

Міжнародна організація «Save the Children» надаватиме допомогу дітям Дніпропетровщини
Міжнародна організація «Save the Children» надаватиме допомогу дітям Дніпропетровщини.

Таких домовленостей було досягнуто шляхом підписання Меморандуму про співпрацю між міжнародною організацією «Save the Children» та Дніпропетровською облдержадміністрацією.

«Місія, яку несуть працівники цієї організації, висока та заслуговує на повагу, адже вони допомагають найбеззахиснішим – дітям з багатодітних сімей, дітям, позбавленим батьківського піклування, тим, хто опинився у складній життєвій ситуації. Це стосується й дітей-переселенців та їх сімей, – сказав радник голови облдержадміністрації Борис Трейгерман. – Так, у рамках Меморандуму кожна незахищена сім’я отримає разову грошову допомогу у розмірі понад 4 тис грн».

Очікується, що кошти будуть використані для придбання непродовольчих товарів, таких, як теплий верхній одяг, взуття, ковдри, матраци, головні убори, шарфи та рукавиці для дорослих та дітей. Частина допомоги може бути витрачена на продовольчі товари першої необхідності. Перевага надається грошовій допомозі готівкою для забезпечення свободи вибору при закупівлі необхідних речей.

Голова гуманітарної місії міжнародної організації «Save the Children» Саманта Краго зазначила, що допомога стосується також питань освіти, психологічної допомоги, реабілітації.

«Та перш за все – діти мають почувати себе у безпеці, – зазначила вона. – Ми вдячні вашому регіону за співпрацю, яка триватиме й надалі».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Наталья  (20.05.15 14:04): К кому можно обратиться в Красноармейске за помощью, во время перестрелки в Авдеевке был ранен ребенок. Нужна повторная операция: пластика костного дефекта. Мы переселенцы, денег на операцию нет. Відповісти | З цитатою
Светлана  (20.02.15 10:36): Добрый день! Подскажите пожалуйста куда обращаться за консультацией. Звонили по этому телефону, там первый раз слышат о таком. Мы с ребенком зарегистрированы как переселенцы, ребеночку до 3 лет. Відповісти | З цитатою
многодетная  (27.01.15 00:54): Куда обращаться? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті