Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вітаємо призерів першого Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Освіта-спорт – 2014»

Вітаємо призерів першого Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Освіта-спорт – 2014»
Підбито підсумки І-го Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Освіта-спорт – 2014», який проводився в 11 номінаціях. Протягом року журналісти, фотокореспонденти висвітлювали різноманітні фізкультурно-спортивні заходи в навчальних закладах, розповідали про успіхи українських школярів і студентів на міжнародній арені.

Троє спортивних журналістів Дніпропетровщини здобули призові місця. Про це повідомили в департаменті фізичної культури та спорту, сім'ї та молоді облдержадміністрації.

В номінації «Найкраща спортивна телепрограма року» Українсько-польське радіо і телебачення «Співдружність» (27-й телеканал міста Дніпропетровська) виборов друге місце.

У номінації «Найкращі спортивні фотожурналісти року» Олександр Карпов – фотожурналіст газети «Кадри селу» Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету посів третє місце.

У номінації «За відданість освітянському фізкультурно-спортивному руху» на другому місці студентка другого курсу факультету журналістики Дніпропетровського національного університету Валерія Шудрик.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (26.12.14 01:35): Что-то я не помню, чтоб Шудрик что-нибудь толковое опубликовал... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті