Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
17:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині обговорили перспективи розвитку галузі культури

На Дніпропетровщині обговорили перспективи розвитку галузі культури
Провідні спеціалісти галузі культури Дніпропетровщини зустрілися в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія, щоб обговорити загальноукраїнський проект «Культура-2025. Платформа для змін».

Цей проект має охопити всю країну і врахувати різні позиції та потреби галузі культури та громади. Розпочався він зі стратегічних сесій у Львові та Вінниці. Наразі проект вже обговорили у Дніпропетровську. На черзі – Запоріжжя, Харків, Одеса, Київ. Мета – побачити спільні та відмінні риси у роботі спеціалістів, що працюють у сфері культури, та у можливостях розв'язання проблем галузі.

Обговорення проекту у Дніпропетровську розпочались з доповіді «Культура – ключ до порозуміння і розвитку суспільства» доктора філософських наук, професора Київського національного університету імені Тараса Григоровича Шевченка та національного університету «Києво-Могилянська Академія» Вахтанга Кебуладзе.

Після цього учасники зустрічі в робочих групах обговорили питання законодавства, менеджменту, фінансування, комунікаційних зв'язків у культурі. З'ясували, які проблеми заважають культурі бути чинником сталого розвитку, які з проблем вдається розв'язувати на місцевому рівні, а які потребують системних змін законодавства та адміністративних практик, як представники культури Дніпропетровщини бачать себе у загальнонаціональній культурній стратегії 2025, а також в чому полягає унікальність нашого регіону у сфері культури.

Плідні дебати, обмін ідеями та вільне спілкування між собою дозволили учасникам дискусії сформулювати пропозиції до основних напрямків стратегічного плану розвитку культури.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Знаток  (21.11.14 09:21): Фуршет - это не главное! Но был и он и брейк-кофе.
Почему молодых людей было много? Да потому, что программа развития культуры рассчитана до 2025 г.!!! и кто, как не молодежь обязаны ее воплощать в жизнь!
Відповісти | З цитатою
Кадровик  (20.11.14 23:37): Если встреча была в облбиблиотеке, то это означает, что фуршета не было. Аи был ли хотя бы кофе-брейк? Відповісти | З цитатою
Полная Люстрация всего!!!  (20.11.14 16:38): Извините но я щас ус...сь...)))Это что на фото ведущие специалисты в области Культуры и Ис-ва???)))Вы что там курите???Кто эти тетки и дети??? Самое Гдавное что нужно сделать в Культуре-Отмена всех Званий!!!Они все Липовые!!!А тех что при Януковиче состряпали -вообще с ПОЗОРОМ Лишать!!!Во всем мире их нет!!!Есть Имя!!!А тут настряпали себе Липы и довольны пока другие работают! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті