Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 03 июня 2024
12:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Забезпечення життєдіяльності регіону

27 травня відбулася колегія облдержадміністрації. Губернатор Дніпропетровщини Володимир Яцуба та голова облради Галина Булавка проаналізували стан справ щодо забезпечення життєдіяльності регіону. Колегія заслухала і доповідь начальника головного управління МНС області Віктора Бутковського “Про стан і попередження надзвичайних ситуацій”.

На початку роботи колегії слово взяв губернатор. Він подякував керівникам служб за спільну з властями працю. Завдяки виконанню доходної частини бюджету на Дніпропетровщині будуть вирішені невідкладні проблеми. На останній сесії облради прийнято рішення витратити 7 млн. гривень на будівництво шкіл. Вже першого вересня, за словами Володимира Яцуби, відкривається школа в Ганівці. 2 млн. грн. виділили на водопостачання в Апостолівському, Криворізькому, Нікопольському районах та на охорону здоров’я. За завданням Президента Л. Кучми та прем’єра Віктора Януковича з часу їх останнього візиту на Дніпропетровщину вдалося вже вдвічі скоротити кількість збиткових підприємств. Щодо погашення боргів по заробітній платні минулих років Володимир Яцуба зауважив, що ці борги – “заслуга” ще Кабміну Ющенка. Тепер, наголосив губернатор, не зупиняючи підвищення зарплатні та пенсій, треба виплатити робітникам усі борги. А це 119 млн. гривень. Цю проблему, за словами голови облдержадміністрації, вирішать вже в першому півріччі.

Щодо технологічної ситуації, згідно доповіді Віктора Бутковського – начальника МНС області, можна констатувати, що на території Дніпропетровщини можливе виникнення практично всього спектру небезпечних явищ і процесів геологічного, метеорологічного походження та техногенніх аварій. Для ліквідації та попередження НС згідно постанов Кабміну з бюджету держави передбачено виділити 59 млн. За станом на 25 травня цього року вже надійшло на рахунок Держуправління з Держфонду майже 3 млн. гривень.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте