Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
18:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Три нагоди одягнути вишиванку цієї осені

Три нагоди одягнути вишиванку цієї осені
Ось і прийшла золота осінь. Пора, що надихає та зачаровує своєю красою. Для створення святкового настрою пропонуємо декілька нагод одягнути вишиванку цієї осені.

14 жовтня - Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва

В основі свята Покрова – згадка про раптовий відступ сарацин від Царгороду. Під час тих подій було явлення Божої Матері, яка захистила місто своїм омофором.

Саме на Покрову відзначається День українського козацтва. Запорожці вважали Божу Матір своєю покровителькою та мали церкву на її честь.

Оскільки блакитний прийнято вважати кольором Божої Матері, сорочка із синьою вишивкою личитиме якнайбільше.


Українське весілля

В українських селах і до сьогодні дотримуються давньої традиції справляти весілля після Покрови. Від Покрови і до початку Пилипівки – пора наймасовіших шлюбів. Якщо ви задумали справити весілля в українському національному стилі, або вас на нього запросили – вишиванка пасуватиме якнайкраще.


9 листопада. День української писемності та мови

За православним календарем — це день вшанування пам'яті преподобного Нестора-Літописця. Зміст свята полягає у популяризації української мови. В цей день схвалюється розмовляти та писати виключно українською та носити вишиванку.


Ми згадали лише декілька нагод одягнути вишиванку цієї осені, але їх може бути набагато більше. Проте головним приводом є, безумовно, те, що вишиванка - це дуже красиво.


Саме цієї осені магазин «Світлиця» пропонує нові моделі українських вишиванок. Наразі в крамниці представлені сорочки з усієї України, а також багато яскравих українських сувенірів.


Наша адреса:

м. Дніпропетровськ, вул. Московська, 5, ТЦ «Арбат», 1 поверх.

Час роботи: щоденно з 10:00 до 20:00.

+380 63 427 42 00

svitlitsa.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте