Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
20:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Євген Удод закликав не мітингувати, а працювати

Євген Удод закликав не мітингувати, а працювати
19 березня голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод зустрівся з представниками громади Дніпропетровщини у кількості 20 осіб.

Учасники зібрання виразили стурбованість ситуацією в країні та передали свої запитання щодо діяльності обласної влади, збереження громадського порядку в регіоні та інше.

Євген Удод запевнив учасників зібрання, що Дніпропетровщина є і буде точкою стабільності і порядку. Ще в січні цього року депутати обласної ради прийняли бюджет області, тому всі органи влади мають можливість спокійно працювати для забезпечення громадського порядку та для функціонування всіх важливих систем життєдіяльності регіону.

- Я поважаю громадянську позицію кожного жителя нашої області. Добре, що у нас є люди, які як і я небайдужі до долі нашої Дніпропетровщини та України в цілому. Я звертаюсь до кожного жителя області з проханням: в цей складний для країни час, треба не мітингувати, а працювати. Кожен на своєму місці, - підкреслив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті