Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
04:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Знайдено тіло зниклого рибалки

Знайдено тіло зниклого рибалки
5 січня 2014 року у Верхньодніпровському районі поблизу села Мишурин Ріг під час зимової риболовлі зникло два чоловіки. Рятувальниками ДСНС були організовані пошукові роботи, наступного дня тіло одного з рибалок було знайдено.

Протягом подальшого періоду тричі проводились пошукові роботи по виявленню тіла іншого рибалки за допомогою групи водолазних робіт АРЧ на ВО ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, та особовим складом 46 ДПРЧ. Було обстежено місце зникнення в акваторії річки Дніпро (11000 м2 під водою) та 5000 м берегової смуги.

12 березня 2014 року о 8:10 місцевими жителями села Мишурин Ріг в акваторії ріки Дніпро, на відстані близько 50 метрів від берега виявлено труп раніше не виявленого рибалки, який до теперішнього часу вважався зниклим. Особовим складом аварійно-водолазної станції міста Верхньодніпровськ тіло потонулого, без слідів насильницької смерті, було доставлено на берег та направлено на СМЕ.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті