Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
02:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Олександр Вілкул відкрив у Дніпропетровську новорічне казкове містечко, в якому сяють 3 млн ліхтариків

|«« «« »» »»|

«Що таке Казкове містечко? Це містечко, в якому мріють. Але Новорічне казкове містечко в Дніпропетровську – це щось більше. Весь час люди мріяли про космос. Дніпропетровськ – космічна столиця України - ми відкрили в цьому році Парк Ракет, який є частиною цього казкового містечка. Три роки ми мріяли про те, що Петриківський розпис стане всесвітньою культурною нематеріальною спадщиною. І ця мрія реалізувалася. Нашу мультимедійну ялинку прикрашають малюнки в Петриківському стилі. Я бажаю всім, хто прийде на це свято, яке ми створили для вас, мріяти. Я переконаний, що ваші мрії реалізуються», - сказав Віце-прем’єр Олександр Вілкул на урочистому відкритті обласної новорічної ялинки та новорічного казкового містечка в Дніпропетровську.

Понад 1000 дітей та дорослих взяли участь у відкритті обласної Новорічної ялинки та Новорічного казкового містечка в Дніпропетровську. Відкриття супроводжувалося святковим концертом дитячих колективів та феєрверком. З початком святкування Нового 2014 року дітей та дорослих привітали також губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков та Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко.

Казкове містечко стало одним з найулюбленіших місць відпочинку не тільки жителів, а й гостей міста. У минулому році його відвідало близько 1 мільйона дітей та дорослих.

Цього року обласна Новорічна ялинка та казкове містечко у парку біля облдержадміністрації працюватимуть цілий місяць з 19 грудня по 19 січня, що на тиждень довше, ніж в минулі роки.

Біля 14-метрової новорічної ялинки, що виконана в стилі hi-tech, будуть проводитися різноманітні ігрові програми, виступати творчі колективи, буде розташований традиційний ярмарок з сувенірами, солодкою випічкою і гарячими напоями. Відвідувачів вітатимуть Дід Мороз, Снігуронька та інші герої казок.

В Новорічному казковому містечку встановлені сяючі фігури оленів, фантастичних птахів та десятків інших казкових персонажів, які виготовлені з маленьких ліхтариків. Кожне дерево в сквері прикрашене світовими новорічними гірляндами У світовому фонтані в парку, встановлені виготовлені з ліхтариків фігури лебедів. Загалом в казковому містечку засяяло понад 3-х мільйонів ліхтариків.

Цьогоріч казкове містечко розширило свої кордони порівняно з минулим роком. Ліхтариками та вогниками, тунелями з новорічних гірлянд прикрашені також і під’їзний шлях та пішохідні доріжки біля будинків облдержадміністрації та обласної ради. У квіткових клумбах на площі між будинками встановлено 10 яскравих куль, ліхтариками прикрашено алею Слави та Парк ракет.

У казковому містечку працюють атракціони, проходитимуть розважально-ігрові програми для дітей та дорослих, концерти за участі творчих колективів міст та районів області, а також артистів обласних театрів та студентів вищих мистецьких навчальних закладів.

У грудні-січні у всіх містах та районах Дніпропетровщини пройдуть казкові спектаклі, концерти в театрах та клубних закладах, книжкові виставки та музичні фестивалі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ух  (27.12.13 11:39): 3 М светодиодов, разных типов, размеров, плюс провода, электроника и т.п.- в среднем по 10 грн на 1шт. Еще 10 грн как откаты себе любимому. Итого 1 "лихтарик" по 20 грн. Получаем 60 000 000 грн. И это в лучшем случае. Плюс электричество.
Цена 1 троллейбуса около 1 млн. грн. Итого 60 троллейбусов.
Не шикарно ли живем? Или главное зрелищ, что б народ не лез на барикадки.
Ответить | С цитатой
1  (26.12.13 11:22): Три богатыря земли украинской : Вилкул,Удод и Колесников ( трус, балбес и бывалый). Ответить | С цитатой
???  (25.12.13 20:46): Ви...Вил...Кул...что то знакомое...А кто это? Ответить | С цитатой
Peple  (24.12.13 12:27): Сказочник, наведи порядок на городском транспорте если ты такой умный! Ответить | С цитатой
ура  (24.12.13 11:41): Стрелы блещут за плечами,
Топчет конь степную ширь -
Это скачет Саша Виркул,
Криворожский богатырь!
Шапка золотом расшита,
Меч горит, как бирюза,
Для Отчизны он - защита!
Для обидчиков - гроза!
Выйдет в поле - жнет и пашет,
Выйдет в город - там народ
Янукович хлебом, кашей
Всех накормит, всем нальет!
Но сограждане - упрямы,
Несмотря на славный труд,
Все равно мажором жирным
Сашу бедного зовут зовут…
Ответить | С цитатой
Пятачек  (23.12.13 19:41): Винни Винни ты опять в Днепропетровске?За Медком приехал? Ответить | С цитатой
Ху-илкул  (23.12.13 19:27): А мыши еще не сношаются под патронатом вилкула? Ответить | С цитатой
Инна  (23.12.13 17:57): Вилкул О.-МОЛОДЕЦ!!! Крутой чувак и многим нужно у него поучиться!!! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 3
АзарOFF  (23.12.13 16:55): Под конец года министр соцполитики Наталья Королевская решила бросить вызов вице-премьеру Вилкулу в борьбе за право первенства в номинации «ПиАр-асы-2013».

Александр Вилкул, конечно, не намерен уступать Наташе это почетное звание и предпринимает известные усилия по организации повышенного ажиотажа вокруг каждого своего шага. И надо отдать должное молодому вице-премьеру: все свои пиар-глупости он вершит не столько за счет чужих (бюджетных) денег, сколько благодаря своей мобильности и информированности. Готовность открыть что-либо, презентовать кого-либо у него просто армейская: чуть что где – и уже несет быстрокрылый лайнер г-на Вилкула-младшего на место события.
Ответить | С цитатой
Дядя  (23.12.13 16:08): Подивився на фото 3-4, аж сльозу прошибло від розчулення, й відразу згадалось таке далеке - "...видел он каналы и сады в цвету. Строек небывалых мощь и красоту. Океан пшеницы, солнечный Артек. Видел он как мчится к звездам человек...". Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1 2 3 4 5 6
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте