Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 7 ноября

Криминальная сводка на 7 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

07.11.2013 о 19.15 до Тернівського райвідділу міліції вiд чергового Криворізької мiської лiкарні надiйшло повiдомлення, що до приймального вiддiлення вказаного лiкарняного закладу бригада швидкої медичної допомоги з тiлесними ушкодженнями у виглядi поранення черевної порожнини, з мiсця мешкання доставила непрацюючого мiсцевого жителя 1975 р.н. Працівники міліції, що виїхали на місце події, встановили та доставили до райвідділу громадянина іншої держави, який 05.11.2013 звільнився з місць позбавлення волі та наступного дня прибув до м. Кривий Ріг до своєї доньки 1990 р.н. 07.11.2013 о 17.00 чоловік, знаходячись у нетверезому станi, зайшов на подвiр'я приватного домоволодiння у м. Кривий Рiг та вчинив сварку iз господарем, в ходi якої кухонним ножем спричинив останньому вищевказане тiлесне ушкодження. Знаряддя злочину – ніж - вилучено. Слідчий відділ вніс до ЄРДР вiдомостi з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПКУ України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

07.11.2013 о 14.40 до Кіровського райвідділу міліції телефоном вiд чергового лiкаря Днiпропетровської мiської лiкарні швидкої медичної допомоги надiйшло повiдомлення, що до приймального вiддiлення з тiлесними ушкодженнями у виглядi проникаючого колото-рiзаного поранення черевної порожнини особисто звернувся непрацюючий мiсцевий житель 1983 р.н. Працівники міліції, що виїхали на місце події, встановили та доставили до райвідділу непрацюючого ранiше судимого мiсцевого жителя 1985 р.н., який веде бродячий спосiб життя. 07.11.2013 о 12.50 на площi iм. Петровського, в ходi раптово виниклої сварки, він ножем, спричинив потерпiлому вищевказане тiлесне ушкодження. Слідчий відділ Кiровського райвідділу міліції Днiпропетровського міського управління вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років. За скоєння вбивства чоловіка 1976 р.н. завдяки проведеним слiдчим (розшуковим) заходами працiвники карного розшуку ГУМВС в областi встановили та затримали ранiше судимого мiсцевого жителя 1980 р.н., який 30.10.2013 о 22.00 пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв з потерпілим за мiсцем його мешкання у Заводському районі м. Днiпродзержинська в ходi раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинив останньому 4 колото-рiзаних поранень в область шиї та пiдборiддя. Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Слідчий відділ Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління вніс до ЄРДР відомості з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

За грабiж чоловіка 1966 р.н., який мав мiсце 20.10.2013, встановлений та опитаний непрацюючий чоловік 1977 р.н. Викрадений телевізор вилучено. Слідчий відділ Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління вніс відомості до ЄРДР з попереднього правовою кваліфікацією за ч. 1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2-х років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4-х років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте