Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

4 жовтня у Павлограді розпочнеться Чемпіонат України з кікбоксингу

4 жовтня у Павлограді розпочнеться Чемпіонат України з кікбоксингу
З 4 по 6 жовтня 2013 року у місті Павлоград відбуватиметься Чемпіонат України з кікбоксингу серед дорослих, юнаків та дівчат. У ньому візьмуть участь найсильніші кікбоксери-аматори країни.

За результатами змагань буде сформовано збірну України, яка вже наприкінці жовтня цього року буде представлена на Чемпіонаті Світу з кікбоксингу у місті Маріна-Ді-Каррара (Італія).

Губернатор Дмитро Колєсніков побажав всім учасникам змагань успіхів та зазначив:
«На шляху до світових змагань кожен зі спортсменів проходить низку перешкод, долаючи важкі тренування та не одну поразку. Але завдяки власній силі волі та цілеспрямованості вам вдається досягати найвищих результатів, прославляючи нашу країну на світовому рівні. Ваші перемоги – це найкращий приклад для дітей та молоді. Саме на популяризацію спорту та здорового способу життя робить ставку обласна влада у вихованні здорового та успішного молодого покоління».

Нагадаємо, що губернатор Дмитро Колєсніков ініціював програму «Міцне здоров’я - успішне життя». Її метою є виховання здорового покоління шляхом пропаганди здорового способу життя серед дітей та молоді та розвитку інфраструктури для занять фізичною культурою та спортом.

Чемпіонат України з кікбоксингу серед дорослих, юнаків та дівчат проходитиме у 8 розділах: семі-контакт, лайт-контакт, лоу-кік-лайт, К-1-лайт, фул-контакт, лоу-кік, К-1, сольні композиції. У них візьмуть участь найсильніші кікбоксери-аматори серед них: Майстри спорту України, Майстри спорту України міжнародного класу, Заслужені Майстри спорту України, чемпіони та призери чемпіонатів Європи та Світу.

Завдяки цим змаганням буде сформовано збірну Україну, яка буде представлена на Чемпіонаті Світу з кікбоксингу. Він проходитиме з 29 жовтня по 3 листопада 2013 року у м. Маріна-Ді-Каррара (Італія).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (12.10.13 21:22): На ул. Ленина -комплекс ЦЕНТР. Отличные соревнования, классное судейство. Відповісти | З цитатою
Евгений  (12.10.13 21:22): На ул. Ленина -комплекс ЦЕНТР. Отличные соревнования, классное судейство. Відповісти | З цитатою
Ира  (11.10.13 06:50): А где были соревнования? Відповісти | З цитатою
Drozd  (10.10.13 22:23): Это соревнования по WTKA/ Бывший АЯКС. Молодцы организаторы. Поддерживаю!! Відповісти | З цитатою
И.К.  (10.10.13 21:18): Смотрел соревнования. Участников очень много. Понравилось и то, что соревнования начались строго по графику -10.00. Так что не пришлось долго ждать. И бои очень интересные. Понравился лайт -лоу -кик. Разделы семи- контакт и музыкальные формы. Последнее слышал, но никогда не видел. Малыши маленькие с палкам и и нунчаками чудеса вытворяли. Молодцы Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті